Tunwrap med sundere tunsalat – Nem wrap med tunsalat og grønt

Tunwrap med sundere tunsalat

Tunwrap med sundere tunsalat
Opskrift på lækker tunwrap med sundere tunsalat og masser af grønt.
Tunwrap med sundere tunsalat – Nem wrap med tunsalat og grønt

Tunwrap med sundere tunsalat – frisk, nem og fuld af smag.

Her får du en lækker og frisk tunwrap med en cremet og lidt sundere tunsalat – lavet med creme fraiche og masser af smag, så du får en skøn balance mellem det milde og det friske.

Tunsalaten er smurt ud på bløde tortillawraps og fyldt med sprøde og farverige grøntsager – og du kan nemt tilpasse fyldet alt efter, hvad du har i køleskabet.
Friske grønne asparges, snittet bladselleri, majs, avocado eller fintstrimlet spidskål gør sig virkelig godt her – og giver både bid og sødme.

Perfekt til en nem frokost, som hurtig aftensmad eller pakket med i madpakken – og så smager den bare superfriskt og mættende på den gode måde.
Et lille tip: Lav dobbeltportion af tunsalaten – den smager også fantastisk på rugbrød eller i en bowl dagen efter.

Tunwrap med sundere tunsalat – Nem wrap med tunsalat og grønt

Tunwrap med sundere tunsalat

Opskrift på lækker tunwrap med sundere tunsalat og masser af grønt.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Nem aftensmad, Nem frokost, Wraps
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sundere tunsalat

  • 2 ds tun
  • 3 spsk creme fraiche – gerne 9%
  • 2 spsk mayonnaise – gerne let
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 2 spsk syltede agurker, finthakket
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 citron, saften
  • Salt og friskkværnet peber

Derudover

  • 4 store tortillapandekager
  • 1 grøn peber, skåret i strimler
  • 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
  • 4 håndfulde spinat
  • 3 håndfulde frisk salat

Sådan gør du

  • Hæld ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
  • Fordel tunsalaten på de 4 wraps, og smør det ud, og top med peberfrugt, snittet spidskål, spinat og salat.
  • Rul dine tortillas stramt, og pak dem evt. i madpakkepapir så de holder formen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)