Opskrift på lækker tunwrap med sundere tunsalat og masser af grønt.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Nem aftensmad, Nem frokost, Wraps
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 308kcal
Ingredienser
Sundere tunsalat
2dstun
3spskcreme fraiche – gerne 9%
2spskmayonnaise – gerne let
2forårsløg, fintsnittet
2spsksyltede agurker, finthakket
1tskdijonsennep
1/2citron, saften
Salt og friskkværnet peber
Derudover
4store tortillapandekager
1grøn peber, skåret i strimler
1/4rødt spidskål, fintsnittet
4håndfuldespinat
3håndfuldefrisk salat
Sådan gør du
Hæld ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
Fordel tunsalaten på de 4 wraps, og smør det ud, og top med peberfrugt, snittet spidskål, spinat og salat.
Rul dine tortillas stramt, og pak dem evt. i madpakkepapir så de holder formen.