Stegte kartofler med burrata og pesto - Opskrift på kartoffelsalat med burrata

Stegte kartofler med burrata og pesto

Stegte kartofler med burrata og pesto
Opskrift på nem og lækker ret med stegte kartofler, burrata og pesto.
Perfekt som tilbehør til aftensmaden eller på tapasbordet.
Stegte kartofler med burrata og pesto - Opskrift på kartoffelsalat med burrata

Lækre stegte kartofler serveret med frisk ruccola, cremet burrata og hjemmelavet pesto.
En nem og lækker kartoffelsalat der gør sig fantastisk som tilbehør til både grill om sommeren, eller en helstegt kylling en kold vinterdag.
Du kan også servere den på tapasbordet, – den smager skønt sammen med forskellige tærter, kødboller og lignende tapasretter.
Bryder du dig ikke om ruccola, kan du skifte denne ud med f.eks. frisk babyspinat, feldsalat eller en salatmix.
Kartoflerne kan tilberedes præcis som du ønsker, – stegte kartofler på panden, ovnstegte kartofler eller sprøde kartofler i airfryer. Læs mere om grader osv. i opskriften.
Lad gerne kartoflerne køle en smule af inden du topper med burrata, – ellers riskierer du den smelter ned over kartoflerne med det samme.

Stegte kartofler med burrata og pesto - Opskrift på kartoffelsalat med burrata

Stegte kartofler med burrata og pesto

Opskrift på nem og lækker ret med stegte kartofler, burrata og pesto.
Perfekt som tilbehør til aftensmaden eller på tapasbordet.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 9 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder, og dup dem tørre. Halver nogle af dem, og lad gerne andre forblive hele.
    Lad gerne skrællen blive på, – det gør salaten rustik og lækker.
  • Varm en sjat olie på panden, og steg kartoflerne ved middelvarme til de er gyldne, sprøde og møre i midten. Det er vigtigt de steger i olien, og ikke kun små simrer. Krydr kartoflerne med salt og friskkværnet peber når de er færdige.
    Du kan også tilberede dem i ovn eller airfryer. Vend dem med olie, og krydr med salt og peber, og giv dem 30-40 minutter ved 180 grader – almindelig ovn, eller airfryer i ca. 25 minutter ved 160 grader.
  • Fordele ruaccolaen på en tallerken, og top med de sprøde og let afkøledede akrtofler.
  • Åben burrata osten og læg den ovenpå kartoflerne, og fordel pestoen på burrata og kartofler.
  • Krydr med friskkværnet peber og server straks.
Stegte kartofler med burrata og pesto - Opskrift på kartoffelsalat med burrata
Stegte kartofler med burrata og pesto – Opskrift på kartoffelsalat med burrata

Kommentarer

  1. 5 stars
    Min tålmodighed stod i dag ikke til at vente på at kartofler stegte på panden, så jeg snød og forkogte.
    Det hele bliver så lækkert med pestoen og ikke mindst burrata.

  2. Camilla

    Hej er det en ost der ligner mozzeralla

    • Hej Camilla

      Ja det er det nemlig 🙂
      Kan du ikke få burrata, så køb en god bøffel mozzarella:)

      Men burrata fåes efterhånden de fleste steder:)

      Kh Dianna

Skriv et svar til Camilla Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)