Sprøde pandestegte kartofler
Opskrift på lækre sprøde pandestegte kartofler.

Lækre sprøde pandestegte kartofler, – de er super nemme at lave og smager fantastisk. Krydr med dit favorit krydderi og server til alle former for kød og grøntsager.
Steg dem i rigeligt olie og ved god jævn varme, på den måde opnår du det lækre sprøde resultat.

Sprøde pandestegte kartofler
Opskrift på lækre sprøde pandestegte kartofler.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
kartofler, små til mellem store
- 3 dl
rapsolie
- 1 tsk
rosmarin
- 1 tsk
timian
-
Salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rens kartoflerne fri for urenheder (jeg beholder skrællen på), og dup dem tørre på et viskestykke. Er kartoflerne små halveres de, og ellers skæres de i mundrette bidder.
- Varm olien op ved middel varme og hæld forsigtigt kartoflerne heri.
- Tilsæt rosmarin og timian og lad nu kartoflerne stå ved middel varme så de bruser godt, – vend dem jævnligt undervejs. Steg til de er gyldne, sprøde og møre, ca. 30 min.
- Tag dem op og lad dem suge på lidt køkkenrulle, krydr med salt og server.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Bare lækre
Tusind tak, det er jeg glad for at høre 🙂