Sprøde pandestegte kartofler - Opskrift på brasede kartofler

Sprøde pandestegte kartofler

Sprøde pandestegte kartofler
Opskrift på lækre sprøde pandestegte kartofler.
Sprøde pandestegte kartofler - Opskrift på brasede kartofler

Lækre sprøde pandestegte kartofler, – de er super nemme at lave og smager fantastisk. Krydr med dit favorit krydderi og server til alle former for kød og grøntsager.
Steg dem i rigeligt olie og ved god jævn varme, på den måde opnår du det lækre sprøde resultat.

Sprøde pandestegte kartofler - Opskrift på brasede kartofler

Sprøde pandestegte kartofler

Opskrift på lækre sprøde pandestegte kartofler.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1,2 kg

    kartofler, små til mellem store

  • 3 dl

    rapsolie

  • 1 tsk

    rosmarin

  • 1 tsk

    timian

  • Salt

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder (jeg beholder skrællen på), og dup dem tørre på et viskestykke. Er kartoflerne små halveres de, og ellers skæres de i mundrette bidder.
  • Varm olien op ved middel varme og hæld forsigtigt kartoflerne heri.
  • Tilsæt rosmarin og timian og lad nu kartoflerne stå ved middel varme så de bruser godt, – vend dem jævnligt undervejs. Steg til de er gyldne, sprøde og møre, ca. 30 min.
  • Tag dem op og lad dem suge på lidt køkkenrulle, krydr med salt og server.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Kommentarer

  1. Anonym

    5 stars
    Bare lækre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)