Ostedip med kylling - Opskrift på spicy buffalo chicken dip

Spicy buffalo chicken dip – Oste dip med kylling

Spicy buffalo chicken dip - Oste dip med kylling
Opskrift på fuldstændig fantastisk amerikansk ret, - Spicy buffalo chicken dip - Oste dip med kylling.
Denne portion er til 4-6 personer alt efter om det er til frokost eller aften, og om der serveres andet.
Ostedip med kylling - Opskrift på spicy buffalo chicken dip

Spicy Buffalo checken dip, – lækker, cremet og snaske.
En ostedip med chili og trevlet kylling. Perfekt til en portion tortillachip, bløde tortillas med masser af grønt eller lignende. Comfort food over dem alle.
Denne her opskrift er lavet efter nogle amerikanske venner introducerede os for Buffalo dip. Jeg var meget skeptisk, da jeg hørte hvad der var i. Og min tanke var straks, det kan da ikke smage godt…
Men hold nu op, det smager ustyrlig godt, og det er umuligt at stoppe når først du er gået i gang.
Så lad dig ikke skræmme af ingredienser som blå ost og chilisauce, stol på mig, – det smager FANTASTISK.

Ostedip med kylling - Opskrift på spicy buffalo chicken dip

Spicy buffalo chicken dip - Oste dip med kylling

Opskrift på fuldstændig fantastisk amerikansk ret, - Spicy buffalo chicken dip - Oste dip med kylling.
Denne portion er til 4-6 personer alt efter om det er til frokost eller aften, og om der serveres andet.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.67 fra 12 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g

    kyllingebryster

  • 400 g

    flødeost naturel, ikke light

  • 150 g

    blå ost, jeg bruger Thise Øko Blue - den er lækker mild og cremet

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 - 1 1/2 dl

    god chilisauce, jeg bruger Chu Chum Real Chili Sauce (mild)- den kan varmt anbefales

  • 3 spsk

    finthakket purløg

  • 1/2 tsk

    løgpulver

  • 1/2 tsk

    hvidløgspulver

  • Salt og peber

  • 3

    forårsløg, finthakket til toppen

Sådan gør du

  • Kog kyllingebrysterne i letsaltet vand i ca. 10 minutter, alt efter tykkelse.
    Lad dem køle af, skær dem evt. i et par stykke så det går hurtigere, og trevl derefter kødet.
  • I en stor skål røres flødeost, blå ost, creme fraiche, chilisauce og krydderier godt sammen.
  • Tilsæt den trevlede kylling og vend det godt sammen, - smag til med salt og peber.
  • Fordel blandingen i et ovnfast fad og bag det ved 180 grader i ca. 25 min.
  • Med en gaffel vendes det hele godt rundt når det kommer ud af ovnen.
  • Lad det sætte sig i 5-10 minutter, og top med masser af finthakket forårsløg.
    Server med sprøde tortilla chips, bløde wraps med frisk grønt eller lignende.

Kommentarer

  1. Pingback: Buffalo chicken dip - Opskrift på oste dip med cheddar og kylling

  2. Nicole Skriver

    Ser dejligt ud og jeg elsker alt med varm ost hvad tænker du om at man tilsætter mozzarella eller cheddar som supplement?

    • Hej Nicole

      Arh men det er jeg også, – smeltet ost er bare fantastisk

      Jamen den er altså reeet greasy i forvejen, men i denne version vil jeg så anbefale mozzarella hvis der skal mere ost i Ellers prøv også min version med jalapenos og cheddar, – den er så lækkert også

      Rigtig god weekend☀️

      De bedste hilsner
      Dianna

  3. Majbrit

    Ser lækkert ud! Kan man mon bruge friske løg og hvidløg?

    • Hej Majbrit

      Tusind tak, – det er virkelig én af favoritterne herhjemme
      Det kan du sagtens gøre, – til sådan en portion her vil jeg anbefale et lille løg og et enkelt fed hvidløg

      De bedste hilsner
      Dianna

  4. Tine Veje Klinge-Christensen

    1 star
    Ostedippen er alt for sød

    • Hej Tine

      Det lyder virkelig underligt, – der er jo absolut intet i, som kan gøre den sød:)

      Medmindre der er brug sød chilisauce?

      Dbh Dianna

  5. Marianne

    5 stars
    Mums yndlingsret..tak for gode inspirerende opskrifter.

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)