Raita
Opskrift på lækker cremet raita - Raita til indiske retter.

Frisk raita med sprød agurk og tomat er næsten uundværligt til de krydrede og varme indiske retter, og jeg elsker at dippen har lidt bid fra de friske grøntsager.
Den smager skønt til en krydret indisk dhal, og som dip til hjemmebagt naan brød.

Raita
Opskrift på lækker cremet raita – Raita til indiske retter.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g
græsk yoghurt (alternativt kan cremefraiche sagtens anvendes)
- 3
store tomater, uden kerner
- 1/2 agurk, uden kerner
- 20
mynteblade, finthakket
- 1 spsk friskpresset limesaft
- 1/2 tsk
spidskommen, stødt
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Fjern kerner fra tomater og agurk og skær begge dele i små tern.
- Vend dem i lidt salt og lad dem drøne for væde i 45 min i en si.
- Skyl salten af tomaterne og agurken, og tør forsigtigt med et viskestykke, så du fjerner så meget væde som muligt.
- Bland yoghurt med tomaterne, agurk, hakket mynte, lime/citron saft og spidskommen.
- Smag til med salt og peber og lad gerne dressingen stå på køl en time inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Pingback: Klassisk indisk dahl – Gourministeriet
Fantastisk friskt alternativ til tzatziki
Åhhh tak altså – det er jeg glad for at høre 🙂
Kan den evt laves dagen før den skal bruges
Hej Tina
Det tænker jeg absolut sagtens du kan gøre 🙂
Kh Dianna