Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco

Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata

Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata
Opskrift på lækker pizza bianco med mascarpone, kartofler og salsiccia/salciccia - toppet med ruccola og burrata.
5 fra 12 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækker sprød pizza bianco med mascarpone og mozzarella – toppet med kartofler, salsiccia, burrata og ruccola. En skøn og smagfuld kombination, – saftig og lækker.
Drys den evt. med chiliflager inden servering, – det smager så godt.
Skulle der være et stykke tilbage smager den skønt til frokost med lidt ekstra frisk ruccola på toppen, – evt. lunet i ovnen så bunden bliver sprød igen.

Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco

Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata

Opskrift på lækker pizza bianco med mascarpone, kartofler og salsiccia/salciccia – toppet med ruccola og burrata.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 12 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej – klik her
  • 300 g salsiccia – ferske pølser
  • 200 g mascarpone
  • 80 g parmesan, revet
  • 2-3 friske mozzarellaer
  • 4 små kartofler, skåret i tynde skiver
  • Salt og peber

Til servering

  • 2-4 burrata til toppen, alt efter størrelse
  • 4 håndfulde ruccola
  • Frisk basilikum
  • Evt. chiliflager

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel mascarponen på bundene og smør det godt ud, – ligesom hvis det var en tomatsauce.
    Er mascarponen meget fast, er det en god idé lige at røre den sammen først, så du ikke kommer til at mase bundene i stykker.
  • Top pizzaerne med kartoflerne og mozzarella, – mas kødet ud af pølserne, og fordel også dette i klumper på bundene.
  • Drys med parmesan og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
  • Læg en god håndfuld ruccola på hver pizza, og top med frisk hakket basilikum, burrata, friskkværnet peber og evt. chiliflager.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata – Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata – Opskrift på pizza bianco

Kommentarer

  1. Anonym

    Lækkert billed af en dejlig pizza, aner jeg smule tomatsauce på den dejlige pizza bianco? Eller hvad er det røde i bunden af pizzaen? – og hvor er kartoflerne på billede?

    • Hejsa

      Tusind tak 🙂
      Nej ingen tomat, – det er den bagte salsiccia og osten der har fået den farve:)
      Kartoflerne lægges oven på mascarponen, så de ligger under det andet fyld 🙂

      Dbh Dianna

  2. Vibeke

    5 stars
    Beste pizza jeg nogensinde har prøved

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)