
Lækker sprød pizza bianco med mascarpone og mozzarella – toppet med kartofler, salsiccia, burrata og ruccola. En skøn og smagfuld kombination, – saftig og lækker.
Drys den evt. med chiliflager inden servering, – det smager så godt.
Skulle der være et stykke tilbage smager den skønt til frokost med lidt ekstra frisk ruccola på toppen, – evt. lunet i ovnen så bunden bliver sprød igen.

Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 300 g salsiccia – ferske pølser
- 200 g mascarpone
- 80 g parmesan, revet
- 2-3 friske mozzarellaer
- 4 små kartofler, skåret i tynde skiver
- Salt og peber
Til servering
- 2-4 burrata til toppen, alt efter størrelse
- 4 håndfulde ruccola
- Frisk basilikum
- Evt. chiliflager
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel mascarponen på bundene og smør det godt ud, – ligesom hvis det var en tomatsauce.Er mascarponen meget fast, er det en god idé lige at røre den sammen først, så du ikke kommer til at mase bundene i stykker.
- Top pizzaerne med kartoflerne og mozzarella, – mas kødet ud af pølserne, og fordel også dette i klumper på bundene.
- Drys med parmesan og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Læg en god håndfuld ruccola på hver pizza, og top med frisk hakket basilikum, burrata, friskkværnet peber og evt. chiliflager.


Lækkert billed af en dejlig pizza, aner jeg smule tomatsauce på den dejlige pizza bianco? Eller hvad er det røde i bunden af pizzaen? – og hvor er kartoflerne på billede?
Hejsa
Tusind tak 🙂
Nej ingen tomat, – det er den bagte salsiccia og osten der har fået den farve:)
Kartoflerne lægges oven på mascarponen, så de ligger under det andet fyld 🙂
Dbh Dianna
Beste pizza jeg nogensinde har prøved
Hej Vibeke
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna