
Hvis man er vild med spaghetti carbonara, så vil man elske denne pizza. Pizzaen er toppet med ricotta, mozzarella, pancetta og æg og derefter en god mængde frisk revet parmesan.
Denne pizza er lavet på vores lækre surdejs bund der er nemt og hurtig at lave hvis man i forvejen har en surdej stående.

Pizza carbonara
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 100 g
ricotta
- 125 g
mozzarella, frisk eller revet
- 16 tynde skiver
pancetta
- 4
æg
-
Parmesan, revet
-
Salt og peber
-
Evt. frisk basilikum
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
- Fordel ricotta og mozzarella på bundene og derefter pancetta.
- Bag pizzaerne til de er gyldne men ikke færdige, - ca. 10 min. ved 250 grader.
- Tag pizzaerne ud og slå et æg ud på hver der placeres i midten, og bag pizzaerne videre i ca. 5 min til ægget er tilberedt men blommen fortsat er blød og lækker.
- Top pizzaerne med masser friskrevet parmesan, salt og peber og evt. friske basilikumsblade.

