Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde

Pasta med oksemørbrad, svampe og cognac

Pasta med oksemørbrad, svampe og cognac
Opskrift på lækker pasta med oksemørbrad, svampe og fløde.
Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde

Lækker, enkelt og fuldstændig fantastisk pastaret med masser smag forenet i en lækker cremet flødesauce.
Denne pasta med oksemørbrad og svampe tager ingen tid at lave, og så er det altså en rigtig smovse ret med masser af lækker cremet flødesauce.
Kødet er flamberet i en god sjat cognac og så er den krydret med masser af friskkværnet peber.

Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde

Pasta med oksemørbrad, svampe og cognac

Opskrift på lækker pasta med oksemørbrad, svampe og fløde.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    oksemørbrad, skåret i større tern

  • 2

    store løg, grofthakket

  • 200 g

    brune markchampignon

  • 1 dl

    cognac

  • 3 dl

    kraftig bouillon (okse eller kalv - jeg brugte en terning)

  • 4 dl

    piskefløde

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • Salt og friskkværnet peber

  • 500 g

    god pasta

  • Olie

  • Parmesan og tørret persille til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en gryde og steg kødet af ved høj varme, krydr med salt og rigeligt peber. Lad kødet stege og brune godt i ca. 5 min. Læg det til side på en tallerken.
  • I samme gryde steges champignon af i en sjat olie ved høj varme til de er let brunede. Skru ned for varmen og tilsæt løg og lad dem stege klare.
  • Hæld kødet tilbage i gryden, hæld cognac over og sæt ild til gryden med en lang lighter (så du ikke brænder dig). Lad kødet flambere til alkoholen er brændt af.
  • Hæld boullion og fløde over og lad saucen simre i 20 min.
  • Kog i mellentiden pastaen al dente som beskrevet på posen.
  • Smag saucen til med citron, salt og peber.
  • Hæld vandet fra pastaen og vend herefter pastaen godt i saucen.
  • Server straks toppet med parmesan og lidt tørret persille.
Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad – Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad – Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad – Opskrift med svampe, cognac og fløde

Kommentarer

  1. Pingback: Beef Wellington - Opskrift på den bedste Beef Wellington

  2. Hold nu da op, endnu en virkelig over-lækker pastaret. Tak! Den smager fantastisk. Vi nød den i aften, fredag aften, med et godt glas vin til. Absolut IKKE sidste gang. (Og jeg lavede den på fløde 7% ;o))
    @gourministeriet er uden tvivl mit absolutte yndlings-opskrifts-inspirations-sted.

    • Hej Lisa

      Hvor er det dejligt du kan finde en masse inspiration i mine opskrifter, det er jeg bare så glad for at høre, – og dejligt pastaretten faldt i din smag 🙂

      Tusind tak for din søde besked, og rigtig dejlig dag 🙂

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*