Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde

Pasta med oksemørbrad, svampe og cognac

Anbefal


Lækker, enkelt og fuldstændig fantastisk pastaret med masser smag forenet i en lækker cremet flødesauce.
Denne pasta med oksemørbrad og svampe tager ingen tid at lave, og så er det altså en rigtig smovse ret med masser af lækker cremet flødesauce.
Kødet er flamberet i en god sjat cognac og så er den krydret med masser af friskkværnet peber.

Pasta med oksemørbrad, svampe og cognac

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på lækker pasta med oksemørbrad, svampe og fløde.

Ingredienser

  • 400 g oksemørbrad, skåret i større tern
  • 2 store løg, grofthakket
  • 200 g brune markchampignon
  • 1 dl cognac
  • 3 dl kraftig bouillon (okse eller kalv - jeg brugte en terning)
  • 3-4 dl piskefløde
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og friskkværnet peber
  • 500 g god pasta
  • Olie
  • Parmesan og tørret persille til toppen

Fremgangsmåde

1

Varm lidt olie i en gryde og steg kødet af ved høj varme, krydr med salt og rigeligt peber. Lad kødet stege og brune godt i ca. 5 min. Læg det til side på en tallerken.

2

I samme gryde steges champignon af i en sjat olie ved høj varme til de er let brunede. Skru ned for varmen og tilsæt løg og lad dem stege klare.

3

Hæld kødet tilbage i gryden, hæld cognac over og sæt ild til gryden med en lang lighter (så du ikke brænder dig). Lad kødet flambere til alkoholen er brændt af.

4

Hæld boullion og fløde over og lad saucen simre i 20 min.

5

Kog i mellentiden pastaen al dente som beskrevet på posen.

6

Smag saucen til med citron, salt og peber.

7

Hæld vandet fra pastaen og vend herefter pastaen godt i saucen.

8

Server straks toppet med parmesan og lidt tørret persille.

Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad – Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe, cognac og fløde
Pasta med oksemørbrad, svampe, cognac og fløde.

One Comment

  1. Pingback: Beef Wellington - Opskrift på den bedste Beef Wellington

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.