Pariserbøf er en af vores favoritter, både til frokost og aftensmad, når vi skal have noget nemt og lækkert eller når vennerne kommer forbi til en hurtig frokost.
Det er en hurtig og simpel ret at gå til, men smagen skal man bestemt ikke undervurdere.

Pariserbøf
Findes der noget bedre end en klassisk pariserbøf med det hele.
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Antal: 2 Personer
Del via email
Følg Gourministeriet +125.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
Pariserbøf
- 500 g
hakket oksekød
- 2 skiver
toastbrød
Tilbehør
- 2
æggeblommer
- 1
rødløg
- 2
syltede drueagurker
- 10 skiver
syltet rødbede
-
Revet peberrod
-
Kapers
-
Evt. Pickles
Sådan gør du
- Tage kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er for koldt, det gør det nemmere at forme bøfferne, ligesom det også er min erfaring af bøfferne får en flottere stegeskorpe.
- Del kødet i 2 og form disse til 2 store tynde hakkebøffer, og placer herefter brødet i midten og form bøfferne rundt om kanterne på brødet (se billede længere nede).
- Stege pariserbøfferne ved middel varme, først på brødsiden indtil brødet af gyldent, herefter vendes de og steges til de er ca. 56 grader, hvorefter de gerne skal hvile i 5-10 min.
Tilbehør
- Skær rødløg, rødbeder og drueagurker i mindre tern.
- Anret din pariserbøf med alt tilbehør og pynt med forskellige krydderurter.
Noter
Det kommer vist ikke som en overraskelse at vi er ret vilde med alverdens forskellige tallerkener, og Würtz er klar én af vores favoritter.
Vi har til denne pariserbøf valgt at anrette på den flotte lyse keramik tallerkener fra Würtz.
Vi har til denne pariserbøf valgt at anrette på den flotte lyse keramik tallerkener fra Würtz.
