One Pot Marry Me kyllingesuppe med pasta - Nem one pot suppe

One Pot Marry Me kyllingesuppe med pasta

One Pot Marry Me kyllingesuppe med pasta - Nem one pot suppe
One Pot Marry Me kyllingesuppe med pasta
Nem opskrift på en one pot suppe med kylling, soltørrede tomater og parmesan - En klassisk Marry Me Chicken I suppe version.
5 fra 3 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

One Pot kyllingesuppe med pasta og soltørrede tomater – One pot Marry Me Suppe.

Min One Pot kyllingesuppe med pasta og soltørrede tomater er inspireret af den verdenskendte Marry Me Chicken – en klassiker, der normalt laves som en cremet pastaret med kylling, spinat, basilikum og soltørrede tomater i en lækker flødesauce.
Her har jeg taget idéen videre og forvandlet den til en fyldig suppe, der er lige så smagfuld og ægte comfortfood.

Suppen er spækket med mørt kyllingekød, pasta, spinat og soltørrede tomater, som giver den dybe, intense smag, mens frisk basilikum runder den af med et strejf af friskhed. Vil du give den et ekstra løft og et frisk twist, kan du tilsætte 150–200 gram friske tomater – steg dem med sammen med løg og hvidløg, og lad dem derefter koge med imens retten tilberedes.

Den er super nem at lave, fordi alt samles i én gryde. Husk blot at vælge en pasta med en kogetid på over 10 minutter, så stivelsen kan være med til at jævne suppen og give den den helt rigtige cremede konsistens. Har du rester, kan de sagtens varmes dagen efter – bare tilsæt lidt ekstra bouillon, da pastaen suger væske, når suppen står og køler af.

One Pot Marry Me kyllingesuppe med pasta - Nem one pot suppe

One Pot Marry Me kyllingesuppe med pasta

Nem opskrift på en one pot suppe med kylling, soltørrede tomater og parmesan – En klassisk Marry Me Chicken I suppe version.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk, Italiensk
Nøgleord: Cremet suppe, One pot, Suppe
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst, skåret i mundrette bidder
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 140 g soltørrede tomater, skåret i tern
  • 1/2 tsk basilikum
  • 250 g pasta – kogetid på minumum 10 min.
  • 1,2 l kyllingebouillon
  • 2 dl fløde
  • 50 g parmesan, fintrevet
  • 7 stilke basilikum, bladene heraf
  • 75 g frisk spinat
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olie – f.eks. fra de soltørrede tomater

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Varm en sjat olie i en gryde, og brun kyllingen af. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt løg og hvidløg, og steg det til løgene er klare, og rør derefter tomatkoncentrat og tørret basilikum i.
  • Tilsæt soltørrede tomater, pasta og bouillon, og lad suppen små koge til pastaen er næsten al dente.
  • Rør fløden i suppen sammen med parmesan, og lad det varme igennem til parmesanen er smeltet.
  • Vend derefter basilikumblade og spinat i suppen til det falder sammen, og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
    Du kan også spice den op med en smule chili.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Kommentarer

  1. Linda n

    5 stars
    Rigtig god smag. Takker

  2. 5 stars
    Min mor lavede den, da jeg kom på besøg i dag – SÅ god!

  3. Anonym

    Jeg skal lave den i dag mandag, få besøg af mit barnebarn med forældre, mit barnebarn er ikke så meget for grønt han kan se, kan jeg blende den,? selvfølgelig uden pasta, og kød.
    mange tak for lækre opskrifter.
    Bedste hilsner
    Ingeborg

    • Hej Ingeborg

      Hmmm ja, altså det kan du jo egentlig godt tænker jeg. Jeg vil nok undlade spinaten, det vil give en dum farve hvis det blendes med.
      Kog evt 2-3 kartofler i tern med i suppen som du blender med, så vil basen få en mere cremet konsistens, som vi gå godt med pasta og kyllingen som eneste fyld i stykker 🙂

      Kh Dianna

  4. Anonym

    Tusinde tak for svar
    KH Ingeborg

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)