Nem opskrift på en one pot suppe med kylling, soltørrede tomater og parmesan - En klassisk Marry Me Chicken I suppe version.
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk, Italiensk
Nøgleord Cremet suppe, One pot, Pasta, Suppe
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 727kcal
Ingredienser
500gkyllingebryst, skåret i mundrette bidder
1løg, finthakket
3fedhvidløg, finthakket
2spsktomatkoncentrat
140gsoltørrede tomater, skåret i tern
1/2tskbasilikum
250gpasta - kogetid på minumum 10 min.
1,2lkyllingebouillon
2dlfløde
50gparmesan, fintrevet
7stilkebasilikum, bladene heraf
75gfrisk spinat
1/2citron, saften heraf
Salt og friskkværnet peber
Olie - f.eks. fra de soltørrede tomater
Sådan gør du
Varm en sjat olie i en gryde, og brun kyllingen af. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg det til løgene er klare, og rør derefter tomatkoncentrat og tørret basilikum i.
Tilsæt soltørrede tomater, pasta og bouillon, og lad suppen små koge til pastaen er næsten al dente.
Rør fløden i suppen sammen med parmesan, og lad det varme igennem til parmesanen er smeltet.
Vend derefter basilikumblade og spinat i suppen til det falder sammen, og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.Du kan også spice den op med en smule chili.