
Klassisk omelet, lækker og cremet med skøn fyld af mozzarella, grønt og hakket skinke.
Sådan en omgang her kan både serveres morgen, middag og aften, den smager fantastisk og mætter dejlig godt. Til middag kan den evt. serveres med en grov salat eller lidt brød til for ekstra fylde.

Omelet med grønt, mozzarella og skinke
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 5
store æg
- 1/2
grøn peberfrugt, finthakket
- 1/2
løg, finthakket
- 50 g
revet mozzarella
- 80 g
skinke, finthakket
- 20 g
smør
-
Salt og peber
-
Lidt vand
-
Evt. hakkede tomater og finthakket persille til toppen
Sådan gør du
- Slå æggene ud og pisk dem godt sammen med en smule vand, - de skal piskes til æggene ikke længere danner streger når du løfter piskeriset. Tilsæt en smule salt og pisk det ind i massen.
- Smelt smørret over middel varme på 2 pander, og fordel æggemassen på panderne.
- Skub straks æggemassen rund så den danner små "forhøjninger", men sørg for at der hele tiden er æggemasse på hele fladen, - gør dette på begge pander. Dette gør omeletterne ekstra cremede og luftige. Fortsæt til æggemassen har sat sig så meget at der ikke længere kan skubbes rundt uden at panderne vil blive bar et sted, - ca. 1 minuts tid.
- Tilsæt løg, hakket peberfrugt, mozzarella og skinke på halvdelen af æggemassen på begge omeletter, og lad det varme med et par minutter.
- Når æggemassen er tilpas tilberedt, men fortsat godt fugtig og cremet, flippes den "bare side" ind over siden med fyld.
- Tag en tallerken, hold den mod panden og vend omeletten ud herpå, - gør dette med begge omeletter.
- Server straks og top den evt. med finthakket persille, friske tomater og friskkværnet peber.
