Opskrift på lækker omelet med frisk grønt, skinke og mozzarella.
Denne opskrift giver 2 store omeletter.
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
5
store æg
1/2
grøn peberfrugt, finthakket
1/2
løg, finthakket
50g
revet mozzarella
80g
skinke, finthakket
20g
smør
Salt og peber
Lidt vand
Evt. hakkede tomater og finthakket persille til toppen
Sådan gør du
Slå æggene ud og pisk dem godt sammen med en smule vand, - de skal piskes til æggene ikke længere danner streger når du løfter piskeriset. Tilsæt en smule salt og pisk det ind i massen.
Smelt smørret over middel varme på 2 pander, og fordel æggemassen på panderne.
Skub straks æggemassen rund så den danner små "forhøjninger", men sørg for at der hele tiden er æggemasse på hele fladen, - gør dette på begge pander. Dette gør omeletterne ekstra cremede og luftige. Fortsæt til æggemassen har sat sig så meget at der ikke længere kan skubbes rundt uden at panderne vil blive bar et sted, - ca. 1 minuts tid.
Tilsæt løg, hakket peberfrugt, mozzarella og skinke på halvdelen af æggemassen på begge omeletter, og lad det varme med et par minutter.
Når æggemassen er tilpas tilberedt, men fortsat godt fugtig og cremet, flippes den "bare side" ind over siden med fyld.
Tag en tallerken, hold den mod panden og vend omeletten ud herpå, - gør dette med begge omeletter.
Server straks og top den evt. med finthakket persille, friske tomater og friskkværnet peber.