Nudler med hakket kylling og karry – Nem ret asiatisk twist

Nudler med hakket kylling og karry

Nudler med hakket kylling og karry
Opskrift på nem wok med hakket kylling, grøntsager og karry.
Nudler med hakket kylling og karry – Nem ret asiatisk twist

Nudler med hakket kylling og karry – nem og børnevenlig ret på 20 min.
Her får du en ultranem og smagfuld hverdagsret, der kombinerer det bedste fra to verdener – den klassiske danske kylling i karry og et mildt asiatisk twist med nudler.

Retten er lavet med hakket kylling, spidskål og karry og inden servering vendes det hele med nudler, så du får en skøn, mættende nok med masser af grønt og smag. Det hele er klar på kun 20 minutter – perfekt til travle hverdage hvor det stadig skal være lækkert.

Den er både børnevenlig og genial som restemad dagen efter – og du kan nemt variere grøntsagerne eller spice den lidt op til de voksne med ekstra chili og frisk lime.

Nudler med hakket kylling og karry – Nem ret asiatisk twist

Nudler med hakket kylling og karry

Opskrift på nem wok med hakket kylling, grøntsager og karry.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Asien, Thai
Nøgleord: Nem aftensmad, Nudler, Wok
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 rødløg, skåret i strimler
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 grøn chili, finthakket – smag til
  • 500 g hakket kylling
  • 250 g spidskål, snittet
  • 200 g gulerødder, i strimler eller groftrevet
  • 200 g ægnudler
  • 3 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 3 forårsløg, snittet
  • 2 spsk soya
  • 1 lime, saften heraf
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olie
  • Hakkede peanuts og forårsløg til toppen

Sådan gør du

  • Varm en pande op med en god sjat olie, og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare.
  • Tilsæt kødet, og lad det brune af, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt spidskål og gulerødder og stegt det med ved god høj varme til kålen falder sammen.
    Drys krydderierne over, og vend de friske forårsløg i retten og varm igennem.
  • Kog imens nudlerne som beskrevet på pakken. Bliver de færdige før tid, skal du skylle dem i rigeligt koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
    Passer tiden, kan du tage dem direkte fra kogevandet.
  • Vend nudlerne i retten og tilsæt soya og friskpresset limesaft.
  • Smag til om du ønsker mere soya, salt eller friskkværnet peber – og server med pacede peanuts og forårsløg på toppen.

Kommentarer

  1. Rikke Klitgard

    Hejsa

    Jeg kan ikke se opskriften ?

    Bh Rikke

  2. Lene S

    Nudler med hakket kylling og karry, hvorfor sker der ikke noget, når man klikker på gå til opskrift? Opskriften kommer ikke frem.

  3. Marianne

    Jeg kan ikke se opskriften

  4. Sabrina

    Er der mon sket en fejl her? Jeg kan ikke se selve opskriften.

Skriv et svar til Marianne Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)