Opskrift på nem wok med hakket kylling, grøntsager og karry.
Ret Hovedret
Køkken Asien, Thai
Nøgleord Nem aftensmad, Nudler, Wok
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 438kcal
Ingredienser
1rødløg, skåret i strimler
4fedhvidløg, finthakket
1grøn chili, finthakket – smag til
500ghakket kylling
250gspidskål, snittet
200ggulerødder, i strimler eller groftrevet
200gægnudler
3tskkarry
1tskgurkemeje
3forårsløg, snittet
2spsksoya
1lime, saften heraf
Salt og friskkværnet peber
Olie
Hakkede peanuts og forårsløg til toppen
Sådan gør du
Varm en pande op med en god sjat olie, og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare.
Tilsæt kødet, og lad det brune af, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt spidskål og gulerødder og stegt det med ved god høj varme til kålen falder sammen.Drys krydderierne over, og vend de friske forårsløg i retten og varm igennem.
Kog imens nudlerne som beskrevet på pakken. Bliver de færdige før tid, skal du skylle dem i rigeligt koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Passer tiden, kan du tage dem direkte fra kogevandet.
Vend nudlerne i retten og tilsæt soya og friskpresset limesaft.
Smag til om du ønsker mere soya, salt eller friskkværnet peber - og server med pacede peanuts og forårsløg på toppen.