Koldthævet surdejsbrød
Opskrift på de lækreste koldthævede surdejsbrød.

Jes er blevet virkelig glad for sine hævekurve og han tryller de lækreste surdejsbrød freme i tide og utide, til stor glæde for hele familien.
Dette brød er helt fantastisk, – saftigt og lækkert indeni og med en sprødt og velsmagende skorpe.

Koldthævet surdejsbrød
Opskrift på de lækreste koldthævede surdejsbrød.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter surdej og salt.
- Tilsæt melet lidt ad gangen og rør dejen godt på røremaskine til den samler sig og slipper kanterne, – ca. 8-10 min.
- Drys hævekurven med lidt mel og hæld dejen deri. Dæk den med et fugtigt klæde og lad den hæve på køl natten over.
- Tag dejen ud af køleskabet og vend den ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad den hvile en times tid inden den bages.
- Bag brødet i ca. 30 min. ved 230 grader, – gerne dampprogram. Brødet skal have en kerne temperatur på 98 garder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 254 kcal
Protein (g) : 8g
Fedt (g) : 1g
Kulhydrat (g) : 53 g
Mættede fedtsyrer : 0.1 g
Sukkerarter : 0.2 g
Salt : 489 mg


Koldthævet surdejsbrød
Opskrift på de lækreste koldthævede surdejsbrød.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger - Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
hvedemel
- 150 g
manitoba
- 1 dl
- 4 dl
koldt vand
- 10 g
gær
- 10 g
salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter surdej og salt.
- Tilsæt melet lidt ad gangen og rør dejen godt på røremaskine til den samler sig og slipper kanterne, - ca. 8-10 min.
- Drys hævekurven med lidt mel og hæld dejen deri. Dæk den med et fugtigt klæde og lad den hæve på køl natten over.
- Tag dejen ud af køleskabet og vend den ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad den hvile en times tid inden den bages.
- Bag brødet i ca. 30 min. ved 230 grader, - gerne dampprogram. Brødet skal have en kerne temperatur på 98 garder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 254 kcal
Protein (g) : 8g
Fedt (g) : 1g
Kulhydrat (g) : 53 g
Mættede fedtsyrer : 0.1 g
Sukkerarter : 0.2 g
Salt : 489 mg