Hjemmelavet kebabkrydderi
Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi
Super lækkert kebabkrydderi der passer til både lam, okse, svinekød og kylling. Smagen er lækker krydret og styrken kan varieres alt efter hvor meget krydderi man tilsætter til kødet.
Denne portion giver nok til ca. 3-4 middage, alt efter måltidets størrelse.

Hjemmelavet kebabkrydderi
Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPortioner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 tsk
spidskommen, stødt
- 3 tsk
koriander, stødt
- 2 tsk
muskatnød, revet eller stødt
- 2 tsk
hvidløgspulver
- 3 tsk
paprika
- 2 tsk
løgpulver
- 1 tsk
fint salt
- 1 tsk
kardemomme, stødt
- 1/2 tsk
nelliker, stødt
- 1/2 tsk
cayenne
- 1/2 tsk
ingefær, stødt
- 3/4 tsk
kanel
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen og opbevar den i et tomt krydderiglas eller lignende.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.
Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros
Pingback: Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab
Ikke helt det jeg havde håbet på
Hej Kim
Det var ærgerligt – jeg er selv vild med det 🙂
Kh Dianna