Fladbrød med gratineret fajita kylling - Nem opskrift med ost

Fladbrød med gratineret fajita kylling

Fladbrød med gratineret fajita kylling
Opskrift på smovsede fladbrød med gratineret fajita kylling, ost og bang bang chilisauce.
Fladbrød med gratineret fajita kylling - Nem opskrift med ost

Fladbrød med gratineret fajitakylling – snasket comfort food.

Her får du en super nem opskrift på fladbrød med gratineret fajitakylling.
Det er comfort food, når det er allerbedst – snasket, fuld af smag og elsket af hele familien.

Opskriften kræver kun få ingredienser og er både nem og hurtig at lave. Kyllingen krydres og steges hurtigt af på panden. Derefter tilsættes løg og masser af peberfrugt i tre farver, som lynsteges, så de stadig har bid. Fyldet toppes på fladbrød sammen med ost – enten mozzarella eller cheddar – og bages i ovnen, indtil osten er smeltet og gylden.

Jeg topper mine fladbrød med en Bang Bang-chilisauce, lavet af mayo, to slags chilisauce, lidt honning, persille og frisk lime.
Du kan også servere med klassikere som salsa, guacamole eller creme fraiche – og gerne en sprød salat ved siden af. En helt enkel ret, der smager mega lækkert og er klar på ingen tid.

Fladbrød med gratineret fajita kylling - Nem opskrift med ost

Fladbrød med gratineret fajita kylling

Opskrift på smovsede fladbrød med gratineret fajita kylling, ost og bang bang chilisauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Mexicansk
Nøgleord: Fajita
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g kyllingbryst, skåret i strimler
  • 1 lime
  • 3 spsk fajitakrydderi – klik her for opskrift (eller 1 brev)
  • 1 løg, skåret i strimler
  • 3 peberfrugter, skåret i stirmler
  • 1 håndfuld bredbladet persille, hakket
  • 4 fladbrød
  • 200 g mozzarella eller cheddar, revet
  • Olie
  • Salt og friskkværnet peber

Bang bang chilisauce

  • 1 dl mayonnaise
  • 1/2 lime, saften heraf
  • 2 spsk sød chilisauce (thai chilisauce)
  • 1 spsk persille, finthakket – tørret eller frisk
  • 1-2 tsk stærk chilisauce
  • 1 tsk honning

Derudover – Serveringsforslag

  • Salsa
  • Guacamole
  • Creme fraiche
  • Frisk salat
  • Syltede jalapenos

Sådan gør du

  • Vend kyllingestrimlerne med en smule olie, saften af en lime og fajitakrydderi. Krydr derudover med salt og friskkværnet peber.
  • Varm en pande op, og steg kyllingen i en sjat olie til den er brunet let af.
  • Tilsæt løg og vend dem med kylling, og tilsæt derefter strimler af peberfrugt. Lad det stege med i cirka 5 minutter og vender derefter persille i. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Fordel halvdelen af osten på de 4 fladbrød, og top derefter med fajita kylling og grøntsager. Drys det sidste ost over toppen, og gratiner dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i cirka 10 minutter eller til osten er smeltet.
  • Imens røres ingredienserne til chilisaucen sammen.
  • Inden servering toppes fladbrødene med chilisauce og evt. andet tilbehør – og et drys hakket persille.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)