Asiatisk marinade - Opskrift på lækker asiatisk dressing

Asiatisk marinade/dressing

Asiatisk marinade/dressing
Opskrift på en vidunderlig nem asiatisk marinade, - perfekt som topping/dressing til kød, grøntsager og ris mv.
Asiatisk marinade - Opskrift på lækker asiatisk dressing

Fuldstændig fantastik lækker asiatisk marinade, dip og dressing, – smagt til med hvidløg, lime og ingefær.
Den fungerer vidunderligt som topping på kød, grøntager, ris, nudler mv., – og så tager den ikke mere end 5 min. at lave.
Lad den gerne trække i minimum 30 min. inden servering, – så sikrer du at smage fra både sesam, hvidløg og ingefær har gjort sit arbejde i dressingen.
Smør den også på en svinemørbrad inden den skal en tur på grillen, og top den derefter med fintsnittede forårsløg og hakkede peanuts, – det smager fantastisk.

Asiatisk marinade - Opskrift på lækker asiatisk dressing

Asiatisk marinade/dressing

Opskrift på en vidunderlig nem asiatisk marinade, – perfekt som topping/dressing til kød, grøntsager og ris mv.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.70 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Japansk
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 dl soya
  • 2 spsk sesam
  • 1 spsk fintrevet ingefær, ca. 2 cm
  • 2 fed hvidløg, fintrevet eller presset
  • 1/2-1 lime, fint revet skal og saften heraf

Sådan gør du

  • Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
  • Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, og hæld dem ned i soyasaucen. Rør godt rundt. Smag til om den skal have mere limeskal og saft.
  • Lad gerne marinaden trække i 30 min., og smag til om der skal tilsættes mere lime saft og/eller skal.
    Server som dip/topping til alverdens asiatiske retter, – smager vidunderligt.

Kommentarer

  1. Nathalie Raun

    Kan man lave marinaden dagen før ?

    • Hej Natalie
      Det kan du sagtens, – dog vil jeg anbefale at vente med de ristede sesam da de ellers kan blive til den kedelige side 🙂

      Dbh Dianna

Skriv et svar til Nathalie Raun Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)