Pizza med nduja, skinke og mozzarella
Opskrift på den lækreste pizza toppet med spicy nduja, skinke og masser af mozzarella.

Lækker snasket pizza, sprød og saftig bund toppet med nduja, skinke og masser af mozzarella.
Nduja er en spicy italiensk smørbar salami, – den kan købes i italienske supermarkeder, i online pizza shops og lignende. Tilsæt efter temperament, – den spicer virkelig pizzaen op.
Top med masser af frisk basilikum og server, – enkelt og mega lækkert.

Pizza med nduja, skinke og mozzarella
Opskrift på den lækreste pizza toppet med spicy nduja, skinke og masser af mozzarella.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 200 g revet mozzarella
- 2 friske mozzarella
- 250 g god italiensk skinke i skiver
- 100 g nduja – måske lidt mere
- 1 løg, skåret i ringe
- Salt og peber
- Frisk basilikum til servering
Sådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel ostene på bundene.
- Læg skiver af skinke over, krøl dem gerne lidt sammen, og top derefter med klatter af nduja og løgringe.*Nduja er en stærk smørbar salami, så brug den mængde som dine smagsløg foretrækker.
- Krydr med salt og peber, og bag dem til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne med masser af frisk basilikum på toppen.

