
Lækker snasket pizza, sprød og saftig bund toppet med nduja, skinke og masser af mozzarella.
Nduja er en spicy italiensk smørbar salami, – den kan købes i italienske supermarkeder, i online pizza shops og lignende. Tilsæt efter temperament, – den spicer virkelig pizzaen op.
Top med masser af frisk basilikum og server, – enkelt og mega lækkert.

Pizza med nduja, skinke og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 200 g revet mozzarella
- 2 friske mozzarella
- 250 g god italiensk skinke i skiver
- 100 g nduja – måske lidt mere
- 1 løg, skåret i ringe
- Salt og peber
- Frisk basilikum til servering
Sådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel ostene på bundene.
- Læg skiver af skinke over, krøl dem gerne lidt sammen, og top derefter med klatter af nduja og løgringe.*Nduja er en stærk smørbar salami, så brug den mængde som dine smagsløg foretrækker.
- Krydr med salt og peber, og bag dem til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne med masser af frisk basilikum på toppen.

