Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder
Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.

Skøn pizza bianco med bresaola, soltørrede tomater og mascarpone, – virkelig lækker kombination af de bedste smage.
Jeg elsker pizzaer med masser af smag og denne er 100% en af mine favoritter, – selvom jeg nu nok ret ofte siger det om alle pizzaer, – det er sgu så svært at vælge.
Men prøv den, den er fuldstændig fantastisk.

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder
Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 24 skiver
bresaola
- 1 glas
soltørrede tomater i olie
- 1 håndfuld
valnødder
-
Ruccola
-
Olivenolie
-
Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og soltørrede tomater på bundene.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Top pizzaerne med bresaola, valnødder og ruccola.
- Giv hver pizza et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet peber inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


