
Skøn pizza bianco med bresaola, soltørrede tomater og mascarpone, – virkelig lækker kombination af de bedste smage.
Jeg elsker pizzaer med masser af smag og denne er 100% en af mine favoritter, – selvom jeg nu nok ret ofte siger det om alle pizzaer, – det er sgu så svært at vælge.
Men prøv den, den er fuldstændig fantastisk.

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 24 skiver
bresaola
- 1 glas
soltørrede tomater i olie
- 1 håndfuld
valnødder
-
Ruccola
-
Olivenolie
-
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og soltørrede tomater på bundene.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Top pizzaerne med bresaola, valnødder og ruccola.
- Giv hver pizza et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet peber inden servering.


