Mac and cheese - Opskrift på macaroni and cheese

Mac and cheese

Mac and cheese - Opskrift på macaroni and cheese
Mac and cheese
Opskrift på nem og lækker Mac and cheese.
Denne portion giver til 4-6 personer, - alt efter om den serveres som eneste tilbehør til et stykke kød, - eller om der også er en salat eller lignende på bordet.
4.85 fra 19 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Mac ‘n cheese, macaroni & cheese, mac & cheese, – kært barn har mange navne, – men én ting er sikkert, det smager jo vanvittig godt.
En rigtig amerikansk klassiker med masser af ost, – mild og cremet og virkelig nem at lave.
At spise mac and cheese som hovedmåltid alene synes jeg måske er en smule for kedeligt, – derfor vil jeg anbefale at servere den som tilbehør til en god bøf, stegt kylling, som tilbehør til spareribs eller lignende.

Mac and cheese - Opskrift på macaroni and cheese

Mac and cheese

Opskrift på nem og lækker Mac and cheese.
Denne portion giver til 4-6 personer, – alt efter om den serveres som eneste tilbehør til et stykke kød, – eller om der også er en salat eller lignende på bordet.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.85 fra 19 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal6 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 380 g

    pasta, – macaroni, suppehorn eller lignende

  • 60 g

    smør

  • 1 l

    sødmælk

  • 3/4 dl

    hvedemel

  • 200 g

    cheddar (helst fra blok), revet

  • 100 g

    hvid ost, – primadonna, vesterhavsost eller lignende, revet

  • Salt og peber

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud heri, – lad det varme igennem et par minutter.
  • Rør mælken i lidt ad gangen, – pisk grundigt, så saucen bliver helt glat. Lad saucen småkoge i ca. 10-15 min., – til den tykner en smule. Rør jævnligt så den ikke brænder på.
  • Kog i mellem tiden pastaen al dente, og skyl den derefter i koldt vand for at fjerne lidt stivelse.
  • Rør begge slags oste ind i saucen, – skru evt. op for varmen, så ostene smelter og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. en smule chilipulver til saucen.
  • Vend pastaen i saucen, – lun igennem et minuts tid ved middel varme og server straks.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Mac and cheese - Opskrift på macaroni and cheese
Mac and cheese – Opskrift på macaroni and cheese
Mac and cheese - Opskrift på macaroni and cheese
Mac and cheese – Opskrift på macaroni and cheese
Mac and cheese - Opskrift på macaroni and cheese
Mac and cheese – Opskrift på macaroni and cheese

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)