Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
Opskrift på den lækreste fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce

Fiskeburger med panko panko hvid fisk, sprøde salater og rigelige mængder hjemmelavet tatarsauce, mums.
En total overset form for burger, – for det smager vanvittig godt.

Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
Opskrift på den lækreste fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
Fisken
- 4
stykker hvid fisk, – vælg sæsonens fisk
- 2
æg, sammenpisket
- 4 dl
panko rasp
- 4 spsk
hvedemel
- 1 l
rapsolie
Tatarsauce
- 2 1/2 dl god mayonnaise
- 4-5 spsk friske krydderurter – jeg bruger dild, purløg og persille
- 2 syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1-2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- Salt og peber
- Smag til med citron
Derudover
-
Sprøde salater
- 4
burgerboller, – prøv vores super lækre opskrift på hjemmelavede brioche burgerboller
Sådan gør du
Tatarsauce
- Rør ingredienserne til tatarsaucen sammen.
- Smag til med salt og peber og gerne friskpresset citron, – alt efter hvad den skal serveres til.Stil på køl til den skal bruges.
Fisken
- Hæld olien i en gryden og varm den op til ca. 170 grader.
- Rens og skyl fisken, og dup stykkerne tørre med lidt køkkenrulle.
- Vend fiskestykkerne i mel, derefter sammenpisket æg og så i panko rasp.
- Fritter stykkerne til de er gyldne og sprøde og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
- Lun imellemtiden burgerbollerne i ovnen.
- Saml din burger med tatarsauce, salater og det panerede stykke fisk og server straks.

