Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger

Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce

Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
Opskrift på den lækreste fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
3.58 fra 7 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Fiskeburger med panko panko hvid fisk, sprøde salater og rigelige mængder hjemmelavet tatarsauce, mums.
En total overset form for burger, – for det smager vanvittig godt.

Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger

Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce

Opskrift på den lækreste fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

3.58 fra 7 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Burger, Paneret fisk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Fisken

  • 4

    stykker hvid fisk, – vælg sæsonens fisk

  • 2

    æg, sammenpisket

  • 4 dl

    panko rasp

  • 4 spsk

    hvedemel

  • 1 l

    rapsolie

Tatarsauce

  • 2 1/2 dl god mayonnaise
  • 4-5 spsk friske krydderurter – jeg bruger dild, purløg og persille
  • 2 syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1-2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk løgpulver
  • Salt og peber
  • Smag til med citron

Derudover

  • Sprøde salater

  • 4

    burgerboller, – prøv vores super lækre opskrift på hjemmelavede brioche burgerboller

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

Tatarsauce

  • Rør ingredienserne til tatarsaucen sammen.
  • Smag til med salt og peber og gerne friskpresset citron, – alt efter hvad den skal serveres til.
    Stil på køl til den skal bruges.

Fisken

  • Hæld olien i en gryden og varm den op til ca. 170 grader.
  • Rens og skyl fisken, og dup stykkerne tørre med lidt køkkenrulle.
  • Vend fiskestykkerne i mel, derefter sammenpisket æg og så i panko rasp.
  • Fritter stykkerne til de er gyldne og sprøde og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
  • Lun imellemtiden burgerbollerne i ovnen.
  • Saml din burger med tatarsauce, salater og det panerede stykke fisk og server straks.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med tatarsauce – Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med tatarsauce – Opskrift på hjemmelavet fiskeburger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)