
Fiskeburger med panko panko hvid fisk, sprøde salater og rigelige mængder hjemmelavet tatarsauce, mums.
En total overset form for burger, – for det smager vanvittig godt.

Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Fisken
- 4
stykker hvid fisk, - vælg sæsonens fisk
- 2
æg, sammenpisket
- 4 dl
panko rasp
- 4 spsk
hvedemel
- 1 l
rapsolie
Tatarsauce
- 2 1/2 dl god mayonnaise
- 4-5 spsk friske krydderurter - jeg bruger dild, purløg og persille
- 2 syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1-2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- Salt og peber
- Smag til med citron
Derudover
-
Sprøde salater
- 4
burgerboller, - prøv vores super lækre opskrift på hjemmelavede brioche burgerboller
Sådan gør du
Tatarsauce
- Rør ingredienserne til tatarsaucen sammen.
- Smag til med salt og peber og gerne friskpresset citron, - alt efter hvad den skal serveres til.Stil på køl til den skal bruges.
Fisken
- Hæld olien i en gryden og varm den op til ca. 170 grader.
- Rens og skyl fisken, og dup stykkerne tørre med lidt køkkenrulle.
- Vend fiskestykkerne i mel, derefter sammenpisket æg og så i panko rasp.
- Fritter stykkerne til de er gyldne og sprøde og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
- Lun imellemtiden burgerbollerne i ovnen.
- Saml din burger med tatarsauce, salater og det panerede stykke fisk og server straks.

