Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost

Sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost

Sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost
Opskrift på lækker sprød tortillawrap med æg, spinat, skinke og ost.
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost

Sprød tortilla foldet omkring en omelet med spinat, skinke, peberfrugt og ost, – masser af smag, cremet midte og sprødt ydre. Vi er vilde med dem her herhjemme, – og laver dem både til morgenmad, frokost og aftensmad.
De mætter virkelig godt, og er faktisk slet ikke så usunde som det måske ser ud til – ikke i forhold til hvad jeg ellers kan finde på at servere i hvert fald 😉
Brug en kalorielet ost og evt. en grov wrap, – så har du faktisk et måltid fyldt med proteiner og grøntsager, som holder dig dejlig mæt i lang tid.
Har du problemer med at forså folde metoden kan du se billederne på dette opslag, – sprød tortilla æggewarp med svampe, spinat og ost.

Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost

Sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost

Opskrift på lækker sprød tortillawrap med æg, spinat, skinke og ost.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.66 fra 20 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken: Dansk, Mexicansk
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 store hvede tortillas
  • 4 æg
  • 2 spsk mælk
  • 1/2 rød peber, skåret i små tern
  • 1/2 lille rødløg, finthakket
  • 2 små håndfulde spinat, grofthakket
  • 100 g revet mozzarella
  • 2 skiver landskinke
  • Salt og peber
  • Olie
  • Evt. chilisauce – jeg bruger Chu Chum Original

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk sammen, tilsæt hakket spinat og krydr med salt og peber.
  • Varm lidt olie på to pander, og fordel peberfrugt og løg på panderne, – svits et par minutter.
  • Fordel fyldet rundt på panderne så det ligger jævnt, og hæld æggemassen over, – lige dele på hver pande.
  • Lad æggemassen sætte sig et øjeblik og skub siderne let ind mod midten, så æggemassen er jævn rund, og så den er en smule mindre en tortilla pandekagen.
  • Riv skinkeskiverne i grove stykker og mas den ned i æggemassen, – fordelt på begge pander.
  • Fordel mozzarellaen på toppen af æggene.
  • Ønsker du chili i din tortilla æggewrap smører du den ene side med chilisauce inden du lægger dem på toppen af æggene, – med chilisiden nedad.
  • Lad tortilla og æggemasse smeltet sammen et øjeblik, inden du vender dem og steger videre på tortilla siden, til denne er sprød – skru evt. lidt op for blusset. Mangler der fedtstof på panden kan tortillaen pensles med en smule olie inden den vendes.
  • Fold den ene side ind mod midten og derefter den anden, så de overlapper hinanden.
  • Tag dine sprøde tortillas ud på et spækbræt, vend dem med samlingen ned ad og skær dem over på midten inden de serveres.
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost
Opskrift på sprød tortilla æggewrap med spinat, skinke og ost

Kommentarer

  1. Mette Hellman

    5 stars
    Mega lækkert elsker sund mad der mætter .

    • Hej Mette

      Åhh hvor dejligt at høre, tak for din besked 🙂
      Ja de her æggewraps mætter bare så godt, – vi spiser dem i hvert fald én gang om ugen herhjemme. Også en super måde at få brugt forskellige rester på, da det meste kan fyldes i 🙂

      Rigtig dejlig dag.

      Kh Dianna

  2. Hej Dianna
    Rigtigt lækre wraps tænker på at lave dem til påskebordet, kan man evt. lave dem lidt i forvejen og varme dem i ovnen?
    Vh Pia

    • Hej Pia

      Ej en god ide:)
      Det tænker jeg sagtens du kan, – så længe fyldet ikke er noget der afgiver en masse væde:)

      Kh Dianna

  3. Henrik

    5 stars
    De er blevet fast inventar i huset her 🙂 Specielt når der ikke lige er den store lyst til at skulle kokkerere. 5 stjerner herfra

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)