Opskrift på lækker sprød tortillawrap med æg, spinat, skinke og ost.
Ret Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken Dansk, Mexicansk
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 2personer
Ingredienser
2store hvede tortillas
4æg
2spsk mælk
1/2rød peber, skåret i små tern
1/2lille rødløg, finthakket
2små håndfulde spinat, grofthakket
100grevet mozzarella
2 skiverlandskinke
Salt og peber
Olie
Evt. chilisauce – jeg bruger Chu Chum Original
Sådan gør du
Pisk æg og mælk sammen, tilsæt hakket spinat og krydr med salt og peber.
Varm lidt olie på to pander, og fordel peberfrugt og løg på panderne, - svits et par minutter.
Fordel fyldet rundt på panderne så det ligger jævnt, og hæld æggemassen over, – lige dele på hver pande.
Lad æggemassen sætte sig et øjeblik og skub siderne let ind mod midten, så æggemassen er jævn rund, og så den er en smule mindre en tortilla pandekagen.
Riv skinkeskiverne i grove stykker og mas den ned i æggemassen, - fordelt på begge pander.
Fordel mozzarellaen på toppen af æggene.
Ønsker du chili i din tortilla æggewrap smører du den ene side med chilisauce inden du lægger dem på toppen af æggene, – med chilisiden nedad.
Lad tortilla og æggemasse smeltet sammen et øjeblik, inden du vender dem og steger videre på tortilla siden, til denne er sprød – skru evt. lidt op for blusset. Mangler der fedtstof på panden kan tortillaen pensles med en smule olie inden den vendes.
Fold den ene side ind mod midten og derefter den anden, så de overlapper hinanden.
Tag dine sprøde tortillas ud på et spækbræt, vend dem med samlingen ned ad og skær dem over på midten inden de serveres.