Pasta al pistacchio - Opskrift på cremet pasta med pistacie

Pasta al pistacchio – Cremet pasta med pistacie

Pasta al pistacchio - Opskrift på cremet pasta med pistacie
Pasta al pistacchio – Cremet pasta med pistacie
Opskrift på lækker cremet pasta med pistacie, parmesan og mascarpone.
4.85 fra 19 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Nem, lækker og ultra cremet pasta lavet med pistacienødder, mascarpone og parmesan. Enkelt og uimodståelig lækker, og helt bestemt til den kalorieholdige side – men hver en kalorie værd.
Den kan laves på bare 15 minutter og kræver ganske få ingredienser. Server den alene eller med et stykke kylling, – eller tilsæt små sprøde stykker pancetta til den færdige sauce.

Pasta al pistacchio - Opskrift på cremet pasta med pistacie

Pasta al pistacchio – Cremet pasta med pistacie

Opskrift på lækker cremet pasta med pistacie, parmesan og mascarpone.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.85 fra 19 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 250 g mascarpone
  • 80 g parmesan, fintrevet
  • 80 g usaltede pistacienødder
  • 1 løg, grofthakket
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 1-2 dl pastavand
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Evt. pistacie og parmesan til toppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Rist pistacienødderne af på en tør pande til de afgiver en smule aroma. Hæld dem i en blender.
  • Sæt en gryde over med rigeligt vand og salt, og kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.
  • Imens varmes en sjat olie på en pande, – steg løg og hvidløg af ved middel varme et par minutter, og hæld det ned til pistacienødderne.
  • Tilsæt basilikum og 1 dl pastavand, – og blend til du har en cremet og gerne lidt grov masse.
    *Det gør ikke noget pastaen ikke er kogt færdig, vandet har fint med stivelse efter en 5 minutters tid.
  • Hæld pistaciecremen tilbage på panden og tilsæt mascarpone, og varm det igennem til pastaen er kogt færdig.
  • Tilsæt parmesan og den al dente kogte pasta, – tag den gerne direkte fra gryden, så der hænger lidt vand ved.
  • Mix det hele godt rundt på panden, smagt til med salt og friskkværnet peber – og juster evt. konsistensen med mere pastavand ved behov.
    *Ønsker du en snert af syre kan du tilsætte en smule citronsaft til saucen, – men det er smag og behag.
  • Server pastaen straks, og top evt. med lidt fintrevet parmesan og finthakkede pistacienødder.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pasta al pistacchio - Opskrift på cremet pasta med pistacie
Pasta al pistacchio – Opskrift på cremet pasta med pistacie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)