Mortadella sandwich med burrata og pesto – Italiensk luksus på få minutter

Mortadella sandwich med burrata og pesto

Mortadella sandwich med burrata og pesto
Opskrift på lækre snaskede mortadella sandwicher med burrata og pesto.
Mortadella sandwich med burrata og pesto – Italiensk luksus på få minutter

En italiensk inspireret sandwich med smag og crunch.

Den her sandwich er alt det, man elsker ved det italienske køkken: Enkel, men luksuriøs – og fyldt med kærlighed og gode råvarer.
Her får du skiver af silkeblød mortadella, cremet burrata og hjemmelavet pesto, samlet i en smuk sandwich med det lækreste crunch fra hakkede pistacienødder.
Det er den slags mad, der både føles snasket og elegant på samme tid – og det tager ingen tid at lave. Brug et godt, friskbagt brød – evt. ciabatta eller et surdejsbrød – og så er du i mål med noget, der smager som en ferie i Italien.

Jeg bruger gerne denne opskrift på sandwich brød – klik her for opskrift – og denne hjemmelavede pesto med rucola – klik her for opskrift.

Perfekt til frokost eller let aftensmad

Sandwichen er helt ideel som en ekstra god frokost – måske til en fridag i solen, til picnic eller som et lille luksusindslag i madpakken. Den fungerer også fantastisk som et let aftensmåltid med en sprød salat til eller lidt marinerede tomater ved siden af.
Den tager kun få minutter at lave, men føles som noget, man får serveret på en hyggelig café i Bologna. Og det er jo det, der gør den så skøn – den kombinerer nem hverdag med italiensk forkælelse.

Mortadella sandwich med burrata og pesto – Italiensk luksus på få minutter

Mortadella sandwich med burrata og pesto

Opskrift på lækre snaskede mortadella sandwicher med burrata og pesto.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Frokost sandwich
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Ingredienser

  • 4 sandwichbrød
  • 8 spsk grøn pesto
  • 12 skiver mortadella
  • 2 burrata, drænet for væde
  • 1 håndfuld usaltede pistacienødder, grofthakket
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Halver brødene og rist dem i en paninigrille eller lignende.
  • Smør alle flader med pesto, top med mortadelle og fordel burrataen herover.
  • Drys med pistacienødder, krydr med friskkværnet peber og server straks.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)