Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Mortadella sandwich med burrata og pesto
Opskrift på lækre snaskede mortadella sandwicher med burrata og pesto.
Ret
Frokost
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Frokost sandwich
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
394
kcal
Ingredienser
4
sandwichbrød
8
spsk
grøn pesto
12
skiver
mortadella
2
burrata, drænet for væde
1
håndfuld
usaltede pistacienødder, grofthakket
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Halver brødene og rist dem i en paninigrille eller lignende.
Smør alle flader med pesto, top med mortadelle og fordel burrataen herover.
Drys med pistacienødder, krydr med friskkværnet peber og server straks.
Nutrition
Calories:
394
kcal
|
Carbohydrates:
28
g
|
Protein:
14
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Polyunsaturated Fat:
2
g
|
Monounsaturated Fat:
6
g
|
Trans Fat:
0.01
g
|
Cholesterol:
28
mg
|
Sodium:
1082
mg
|
Potassium:
134
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
4
g
|
Vitamin A:
610
IU
|
Vitamin C:
0.01
mg
|
Calcium:
165
mg
|
Iron:
2
mg