
Lækre grillede gulerødder med citron, honning og timian, – toppet med feta og pinjekerner. Super nemt og virkelig lækre som tilbehør året rundt, – grill dem på grillen eller lav dem indendøres på en grillpande, begge dele fungerer fantastisk.
Vælg nogle gulerødder der ikke er for tykke, – det er klart det lækreste. Er de meget tykke kan de evt. skæres i kvarte, – så er tilberedningstiden som beskrevet i opskriften.

Grillede gulerødder med honning, citron og timian
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8 tynde gulerødder
- En smule olie til pensling
- Salt og peber
- 1 håndfuld persille, finthakket
- Evt. feta og ristede pinjekerner til toppen
Marinade
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk honning
- 1/2-1 citron, fintrevet skal og saften her
- 1 spsk friske timianblade
- Salt og peber
Sådan gør du
- Halver gulerødderne på den lange led, pensl dem med en smule olie og krydr med salt og peber.
- Grill dem ved høj varme i ca. 8 min. på hver side. De skal være møre, men fortsat med bid.
- Lad gulerødderne hvile på et stykke bagepapir og drys dem med finthakket persille.
- Rør i mellemtiden ingredienserne sammen til marinade, – start med saften af 1/2 citron, og smag selv til. Krydr med salt og peber.
- Anret gulerødderne på en tallerken, – sørg for at få persillen med.
- Overhæld gulerødderne med marinaden og server dem evt. toppet med smuldret feta og ristede pinjekerner.


Smagte fantastisk
Hejsa
Tusind tak for de søde ord 🙂
Dbh Dianna