Fajita med kylling – Nem og sund aftensmad med klassisk fajita

Fajita med kylling

Fajita med kylling – Nem opskrift på klassisk kyllingefajita
Fajita med kylling
Opskrift på klassisk fajita med kylling og peberfrugter.
5 fra 2 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Der er bare noget ved fajitas, der aldrig går af mode. Det er friskt, fyldigt og krydret – og så er det en ret, hele familien elsker.
Denne version er med kylling, ret klassisk, og med masser af lynstegt peberfrugt, så de stadig har bid og saft – lige som det skal være.
Kyllingen steges med mit hjemmelavede fajitakrydderi, men du kan selvfølgelig også bruge et færdigt brev fra supermarkedet, hvis det skal gå ekstra hurtigt – det fungerer også helt fint.

Fajitas er en genial hverdagsret, fordi den er så nem at tilpasse i forhold til servering – du kan servere det i små tacos, i wraps, med en skål ris eller bare det hele på én gang.
Det er mad, der indbyder til at blive samlet ved bordet – og som både smager lækkert og ser festligt ud.
Det kræver virkelig ikke mange ingredienser – og du har aftensmaden klar på ingen tid.
Sund, nem og drøn lækker aftensmad – klar til hverdagens travlhed.

Fajita med kylling – Nem opskrift på klassisk kyllingefajita

Fajita med kylling

Opskrift på klassisk fajita med kylling og peberfrugter.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Mexicansk
Nøgleord: Fajita, Mexicansk
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Serveringsforslag

  • Ris eller fladbrød
  • Tacos eller tortillas
  • Grov salat
  • Creme fraiche
  • Salsa

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Vend kyllingestrimlerne med en smule olie, saften af en lime og fajitakrydderi. Krydr derudover med salt og friskkværnet peber.
  • Varm en pande op, og steg kyllingen i en sjat olie til den er brunet godt af.
  • Tilsæt løg og vend dem med kylling, og tilsæt derefter strimler af peberfrugt. Lad det stege i cirka 5 minutter og vender derefter persille i.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber og server som ønsket.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)