Broccolini salat - Opskrift med bagte tomater og feta

Broccolini salat med bagte tomater, feta og balsamico

Enkel og virkelig lækker salat med broccoliasparges (broccolini), langtidsbagte tomater, feta og en god balsamico creme.
Den er ultra nem at lave, og det tidskrævende er egentlig kun de langtidsbagte tomater.
Salaten passer perfekt til både mørkt og lyst kød, vegetar frikadeller eller på et tapasbord.

Broccolini salat - Opskrift med bagte tomater og feta

Broccolini salat med bagte tomater, feta og balsamico

Dianna
Opskrift på nem og lækker salat med broccolini, bagte tomater og feta.
Ingen stemmer
Samlet tid 4 t
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 400 g broccolini - broccoliasparges

  • 250 g små tomater

  • 150 g feta

  • Frisk timian

  • En god balsamico creme, - jeg bruger gerne Hr. Skov

  • Olie

  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Placer tomaterne på et bageplade beklædt med bagepapir. Dryp dem med olie, krydr med peber og fordel kviste af timian imellem dem. Bag tomaterne i en forvarmet ovn i ca. 2 timer ved 150 grader.
  • Overhæld broccolini med kogende vand og skyld dem derefter i koldt vand så de beholder farven.
  • 10 min. inden tomaterne er færdige lægges broccolini på samme bageplade. Dyp dem med en smule olie, krydr med salt og peber, og bag dem med de sidste 10 min.
  • Anret broccolini på et fad, top forsigtigt med de bagte tomater, store stykker feta og overhæld med en god balsamico creme og server straks.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Broccolini salat - Opskrift med bagte tomater og feta
Broccolini salat – Opskrift med bagte tomater og feta
Broccolini salat - Opskrift med bagte tomater og feta
Broccolini salat – Opskrift med bagte tomater og feta
Broccolini salat - Opskrift med bagte tomater og feta
Broccolini salat – Opskrift med bagte tomater og feta

Kommentarer

  1. Hvad er forskellen på balsamico creme og balsamico glace?

    • Hej Lisbeth

      Jeg tænker de er meget ens, – balsamico creme er måske en smule mere sød, men ellers meget ens

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. Anne Urban

    Skal den være lun når den serveres, eller kan den også serveres kold?

    • Hej Anne

      Den må meget gerne være lun når den skal serveres, – det foretrækker vi herhjemme.
      Men den kan også serveres afkølet, – vil dog ikke anbefale sådan køleskabskold.

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*