Koteletter i fad med cremet paprikasauce er en sand familiefavorit, der både er nem og hurtig at lave. Med møre […]
Bagt græskar med parmesan
Bagt græskar med parmesan er en simpel, men utrolig lækker måde at tilberede græskar på. Det bagte græskar bliver mørt […]
Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella
Denne butterdejsstang med pepperoni og mozzarella er en pizza-inspireret favorit, der med garanti vil begejstre hele familien. Butterdejen fyldes med […]
Bagt græskar med fetadip
Bagt græskar med fetadip er en vidunderlig ret, hvor de søde og møre græskarstykker får selskab af en cremet og […]
Æbleroser – Butterdejs æbleroser
Æbleroser med butterdej er både smukke at se på og utroligt nemme at lave. Disse små kunstværker kræver kun 10 […]
Medister – Stegt medisterpølse
Stegt medisterpølse er indbegrebet af klassisk dansk madlavning og en uundgåelig ret i mormorkøkkenet. Det er en dejlig, gammeldags ret, […]
Bagt spidskål med burrata og pesto
Bagt spidskål er en enkel, men utrolig smagfuld ret, der kan bruges som både tilbehør og forret. Spidskålen bages i […]
Koteletter i fad med svampesauce
Koteletter i fad med svampesauce er en klassisk familiefavorit, der kombinerer mørt kød med en cremet, fyldig sauce fyldt med […]
Gyros med marineret svinekød og grøntsager
Disse gyros-spyd med svinekød er en hyldest til de autentiske græske smage. Svinekødet skæres i tynde strimler og vendes i […]
Braiseret nakkefilet med grøntsager – Braiseret nakkefilet i ovn
Denne braiserede nakkefilet er en sand komfortret, hvor kødet bliver helt mørt og nærmest smelter på tungen. Kødet brunes godt […]
Pad Krapow med kylling og grøntsager
Denne opskrift på Pad Krapow med kylling er en skøn og grønnere udgave af den klassiske thairet. Her får du […]
Juleis – Rocky Road is uden ismaskine
Denne juleis er en ægte vinder på dessertbordet, og denne her er lige så nem at lave, som den er […]
Helstegt dådyr inderlår – Helstegt vildtsteg
Helstegt dådyr inderlår er en enkel og utrolig velsmagende ret, som giver dig en mild og lækker smagsoplevelse. Når vildt […]
Æltefri grove skagenslapper
De her æltefri grove skagenslapper er så nemme at lave, at de hurtigt bliver en favorit til morgenmaden eller som […]
Krydret bulgursalat med bagt aubergine
Denne krydrede bulgursalat med bagt aubergine er fyldt med smag, tekstur og farver, der gør den til en sand fornøjelse […]
Tahindressing
Denne cremede tahindressing er en must-have i køkkenet. Lavet på lys tahin for en mild og nøddeagtig smag, er den […]
Bagt spidskål med bacon og vesterhavsost
Bagt spidskål med bacon og vesterhavsost er den perfekte måde at løfte spidskål til nye højder. Her bliver spidskålen skåret […]
Bagt spidskål med burrata, salviesmør og hasselnødder
Denne opskrift på bagt spidskål med burrata, salviesmør og sprøde hasselnødder er en simpel, men uovertruffen lækker måde at servere […]