
Denne one pot salsiccasuppe med pasta er en super enkel og virkelig lækker suppe, der kun kræver én gryde. Perfekt til hverdagen, når aftensmaden gerne må være nem, men stadig fuld af smag.
Suppen laves ved først at stege salsicciafarsen af i gryden, inden løg og hvidløg tilsættes. Derefter kommer grøntsagerne i – jeg har valgt gulerødder, squash og bladselleri, men bryder du dig ikke om bladselleri, kan du sagtens undlade det. Derefter tilsættes bouillon, pasta og en urtebuket, og suppen får lov at simre, indtil pastaen er al dente.
Når urtebuketten er fjernet, rundes suppen af med fløde og lidt revet parmesan, som giver den sidste dybde og smag. Til sidst vendes en håndfuld frisk spinat i, lige inden servering, så bladene falder let sammen i den varme suppe.
Resultatet er en cremet, mættende og smagfuld suppe, der er klar på under 30 minutter.
Et lille tip: Brug en pasta med en kogetid på minimum 10 minutter – så frigives der nok stivelse til at jævne suppen og give den den helt rigtige cremede konsistens.
Et lettere alternativ
Vil du lave en lettere version af suppen, kan du sagtens erstatte piskefløden med madlavningsfløde, creme fine eller en anden flødevariant med lavere fedtprocent. Suppen får stadig en skøn, rund smag, men med færre kalorier.

One pot salsiccia suppe med pasta
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ingredienser
- 300 g salsiccia
- 1 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg, revet eller presset
- 250 g gulerødder, skåret i tern
- 1 squash, skåret i tern – uden kerner
- 4 stilke bladselleri, snittet
- 250 g pasta (rå vægt)
- 1,2 l kyllingebouillon
- 3 kviste timian
- 1 kvist rosmarin
- 2 1/2 dl fløde
- 30 g parmesan, fintrevet
- 75 g frisk spinat
- Salt og friskkværnet peber
- Olie
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Varm en sjat olie i en gryde og brun salsicciafarsen godt af.Bruger du salsicciapølser starter du med at åbne disse og skrabe farsen ud. Hak det groft eller mas det mellem fingrene.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg det til løgene er klare, og tilsæt derefter gulerødder, squash og bladselleri. Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Hæld pasta og bouillon i gryden, læg urterne ved og lad retten simre under låg til pastaen er kogt al dente. Rør et par gange undervejs.
- Fjern urterne fra gryden, og rør fløde og parmesan i suppen, til parmesanen er smeltet. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Vend spinat i suppen til den falder sammen, og server suppen med masser af friskkværnet peber på toppen.