Opskrift på cremet suppe med salsiccia, grøntsager og pasta.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Cremet suppe, One pot, Pasta, Suppe
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 778kcal
Ingredienser
300gsalsiccia
1løg, finthakket
4fedhvidløg, revet eller presset
250ggulerødder, skåret i tern
1squash, skåret i tern - uden kerner
4stilke bladselleri, snittet
250gpasta (rå vægt)
1,2lkyllingebouillon
3kvistetimian
1kvistrosmarin
2 1/2dlfløde
30gparmesan, fintrevet
75gfrisk spinat
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Varm en sjat olie i en gryde og brun salsicciafarsen godt af.Bruger du salsicciapølser starter du med at åbne disse og skrabe farsen ud. Hak det groft eller mas det mellem fingrene.
Tilsæt løg og hvidløg og steg det til løgene er klare, og tilsæt derefter gulerødder, squash og bladselleri. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld pasta og bouillon i gryden, læg urterne ved og lad retten simre under låg til pastaen er kogt al dente. Rør et par gange undervejs.
Fjern urterne fra gryden, og rør fløde og parmesan i suppen, til parmesanen er smeltet. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend spinat i suppen til den falder sammen, og server suppen med masser af friskkværnet peber på toppen.