Kartoffel porre suppe - Opskrift på kartoffelsuppe med porrer

Kartoffelsuppe med porrer – Kartoffel porre suppe

Kartoffelsuppe med porrer - Kartoffel porre suppe
Opskrift på lækker cremet kartoffel porre suppe.
Kartoffel porre suppe - Opskrift på kartoffelsuppe med porrer

Lækker cremet kartoffel porre suppe, – en nem og virkelig lækker suppe året rundt.
Jeg topper den oftest med bacon, da det er hvad hele familien foretrækker, – men den kan også toppes med lækre sprøde kikærter, kartoffel chips, fintsnittede forårsløg eller endda saltede mandler.
For mig handler det om at der er noget med lidt bid, og gerne crunch på toppen, – men den kan også serveres blot med en klat creme fraiche eller helt alene, suppen smager skønt i sig selv.

Kartoffel porre suppe - Opskrift på kartoffelsuppe med porrer

Kartoffelsuppe med porrer - Kartoffel porre suppe

Opskrift på lækker cremet kartoffel porre suppe.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 kg

    kartofler

  • 400 g

    porrer, ca. 3 stk

  • 1

    løg, grofthakket

  • 8 dl

    grøntsagsbouillon

  • Salt og peber

  • Evt. bacon, lidt sprøde chips og grønt til toppen

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og skyld dem i rigeligt koldt vand.
  • Rens porrerne og skær det hvide/let lysegrønne i skiver. De grove grønne toppe kan bruge til at koge sammen med en kylling, til fond eller lignende.
  • Smelt smørret og svits grøntsagerne af et par minutter, - uden de tager farve.
  • Hæld bouillon over og lad suppen små koge i 20 min, eller til grøntsagerne er møre.
  • Steg baconen sprød og lad den dryppe af på lidt køkkenrulle.
  • Blend suppen og smag til med salt og peber.
Kartoffel porre suppe - Opskrift på kartoffelsuppe med porrer
Kartoffel porre suppe – Opskrift på kartoffelsuppe med porrer
Kartoffel porre suppe - Opskrift på kartoffelsuppe med porrer
Kartoffel porre suppe – Opskrift på kartoffelsuppe med porrer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*