Hjemmelavet hvidløgssmør med persille
Opskrift på lækkert hjemmelavet hvidløgssmør med persille
Der bliver ca. 200 gram ud af denne portion

Lækkert hjemmelavet hvidløgssmør, – super nemt at lave og perfekt i en bagt kartoffel, over ny danske kartofler, på grillede majs, til flutes eller ovenpå en bøf.
Det er virkelig nemt at lave sit eget hvidløgssmør, og så smager det altså bare mega lækkert. Du skal bruge 4 ingredienser, en røremaskine eller håndmixer og 5-10 min., så har du det lækreste hjemmelavede smør.

Hjemmelavet hvidløgssmør med persille
Opskrift på lækkert hjemmelavet hvidløgssmør med persille
Der bliver ca. 200 gram ud af denne portion
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/2 l
piskefløde
- 1 lille håndfuld persille, finthakket
- 1 fed
hvidløg, revet eller presset
-
Salt
Sådan gør du
- Hæld fløden i røreskålen sammen med hvidløg og persille, og pisk det grundigt ved middel til høj hastighed til det begynder at udskille vallen.
- Når der er udskilt en del valle hældes dette fra, og smørret piskes videre til det er godt sammenhængende og har fået en lækker cremet konsistens og gul farve.
- Smag til med salt og pisk det ind i smørret.
- Læg smørret på en lag køkkenrulle eller et rent viskestykke og pres forsigtigt det sidste valle ud.
- Opbevar smørret på køl til det skal serveres.
Noter
Pres evt. smørret til et rektangel så som du kan laves skiver af. Det gøres ved at lægge smørret på et stykke bagepapir, fold bagepapiret rundt om og form det med hænderne.

Pingback: Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille