
Den her lækre cremede græskarrisotto er kogt ind i juicen af 2 hokkaido græskar, lidt hvidvin og en smule bouillo
n. Smagen er helt vanvittig lækker, så mild og alligevel så rig på smag, og konsistensen er lækker cremet, – hvilket vi nok også kan takke de gode mængder parmesan for.
Det kræver selvfølgelig en juicer at lave denne græskar risotto, og har man sådan en, er der virkelig ikke noget bøvlet i det.

Græskar risotto med græskarjuice
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 dl
risottoris
- 6 dl 2 hokkaido græsker - ca. 6 dl juice heraf
- 2 dl
grøntsagsbouillon
- 2 dl
hvidvin
- 3 spsk
citronsaft, friskpresset
- 1
løg, finthakket
- 2 fed
hvidløg, finthakket
- 150 g
parmesan, fintrevet
-
Olie til stegning
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Svits det hakkede løg og hvidløg i olivenolie.
- Hæld risottorisene ved og steg dem let blanke.
- Tilsæt hvidvinen og lad alkoholen fordampe.
- Tilsæt græskarjuice lidt af gangen og lad din risotto simre ved svag varme i ca. 20 min, - rør jævnligt og tilføj græskar juice samt bouillon, når der er behov.
- Når risottorisene har den rette konsistens, gerne med lidt bid i, vendes parmesanosten i.
- Smag til med salt og rigeligt peber og server med det samme.
