Græskar risotto - opskrift på græskar risotto

Græskarrisotto med græskarjuice

Den her lækre cremede græskarrisotto er kogt ind i juicen af 2 hokkaido græskar, lidt hvidvin og en smule bouillo

n. Smagen er helt vanvittig lækker, så mild og alligevel så rig på smag, og konsistensen er lækker cremet, – hvilket vi nok også kan takke de gode mængder parmesan for.
Det kræver selvfølgelig en juicer at lave denne græskar risotto, og har man sådan en, er der virkelig ikke noget bøvlet i det.

Græskar risotto med græskarjuice

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 40 min

Opskrift på den lækreste græskar risotto kogt ind i græskarjuice.

Ingredienser

  • 4 dl risottoris
  • 2 hokkaido græsker, - 6 dl juice heraf
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl hvidvin
  • 2-3 spsk citronsaft, friskpresset
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 150 g parmesan, fintrevet
  • Olie til stegning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Svits det hakkede løg og hvidløg i olivenolie.

2

Hæld risottorisene ved og steg dem let blanke.

3

Tilsæt hvidvinen og lad alkoholen fordampe.

4

Tilsæt græskarjuice lidt af gangen og lad din risotto simre ved svag varme i ca. 20 min, - rør jævnligt og tilføj græskar juice samt bouillon, når der er behov.

5

Når risottorisene har den rette konsistens, gerne med lidt bid i, vendes parmesanosten i.

6

Smag til med salt og rigeligt peber og server med det samme.

Græskar risotto - opskrift på græskar risotto
Græskar risotto – opskrift på græskar risotto

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*