Hos Panos Panos Tavern er menuen delt i kolde og varme meze, hovedretter, børneretter og desserter – og alt er lavet med kærlighed til det græske køkken.
Meze – små retter med stor smag
Panos Tzatziki – cremet med æble (75 kr.)
Htipiti – krydret fetacreme med chili og paprika
Kolokithokeftedes – squashfrikadeller med tzatziki (89 kr.)
Tyri Saganaki – friteret ost med honning og sesam (119 kr.)
Gambas Saganaki – rejer i spicy tomatsauce med smeltet feta (139 kr.)
Hovedretter – fylde, kraft og tradition
Moussaka – aubergine, kalvekød og bechamel (259 kr.)
Stifado – okse i rødvinssauce med perleløg (99 kr.)
Keftedakia – kødboller i tomatsauce med feta (89 kr.)
Panos Pasta – pasta med kødboller og feta (249 kr.)
Souvlaki / Grillet Kotopoulo / Scampi – flere grillet- og orzo-retter i samme høje kvalitet
Børnemenu
Panos Pasta Junior – pasta med kødboller (99 kr.)
Kotopoulo med pommes – kyllingelårfilet til børn (99 kr.)
Desserter
Apelsinkaka – appelsinkage med sirup
To kugler vaniljeis – enkel, men lækker afslutning