
Nem og lækker sandwich med tomat, mozzarella og pesto, – super enkel og med masser af dejlig smag.
Hjemmelavet pesto er klart at anbefale, – men du kan også købe din favorit i et supermarked.
Opskriften herunder er til 2 personer, og der vil være lidt pesto tilovers, men men kan sagtens holde sig i 3-4 dage på køl.

Grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver
toastbrød
- 2
store tomater
- 2
mozzarella kugler, drænet for væde
- 1 håndfuld
ruccola
-
Evt. lidt sprayfedt
Pesto
- 2 håndfulde ruccola
- 20
basilikumsblade
- 1 dl
ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
- 50 g
parmesan
- 30 g pinjekerner, - gerne lyn ristet på en tør pande
- 20 g
mandler
- 2 fed
hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld alle ingredienserne til pestoen i en blender, og blend til du har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
- Rist 2 af brødskiverne i en toaster, - de skal bruges i midten af dine sandwich. Spray evt. toasteren med en smule sprayfedt inden.
- Smør 2 skiver brød med pesto, læg et lag mozzarella over og top dem derefter med tomat og lidt ruccola.
- Læg derefter de ristede brødskiver på, og smør også disse med pesto. Læg et lag med mozzarella, derefter tomat og ruccola og slut af med de sidste skive brød.
- Spray evt. stegefladerne i toasteren med lidt sprayfedt, og varm begge sandwich til osten smelter, og brødet er sprødt og lækkert.
- Åben evt. lagene i sandwichen og fyld lidt frisk ruccola i inden servering.

Grillet sandwich med hjemmelavet pesto, tomat og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver
toastbrød
- 2
store tomater
- 2
mozzarella kugler, drænet for væde
- 1 håndfuld
ruccola
-
Evt. lidt sprayfedt
Pesto
- 2store håndfulde
ruccola, - hvis der er lange stilke på skal disse fjernes
- 20
basilikumsblade
- 1 dl
ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
- 50 g
parmesan
- 30 g
pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
- 20 g
mandler
- 2 fed
hvidløg
-
Salt
Sådan gør du
- Hæld alle ingredienserne til pestoen, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens og smag til med salt.
- Rist 2 af brødskiverne i en toaster, spray den evt. med en smule sprayfedt inden, - de skal bruges i midten af sandwichen.
- Smør 2 skiver brød med pesto, læg et lag mozzarella over, derefter tomat og top med lidt ruccola og derefter de ristede brødskiver. Smør også disse med pesto, læg et lag med mozzarella, derefter tomat og ruccola og slut af med en skive brød. Spray evt. stegefladerne i toasteren med lidt sprayfedt og varm begge sandwich til osten smelter, og brødet er sprødt og lækkert.
- Åben evt. lagene i sandwichen og fyld lidt frisk ruccola i inden servering.




Pingback: Ugens madplan uge 24 – Milles mad