Opskrift på spinatboller

Squashboller med spinat og kerner

Squashboller med spinat og kerner
Opskrift på squashboller med spinat og kerner
Denne portion giver 20 boller
Opskrift på spinatboller

Når muligheden byder sig og jeg kan skjule lidt grøntsager i mit bagværk, så gør jeg det. Pigerne lægger ikke mærke til det og det gør altså brødet lækkert saftigt og holder sig blødt længere.

De her squashboller er super lækre og dejlig svampede indeni. Smagen er dejlig mild og selv de yngste medlemmer af familien kan lide dem.

Opskrift på spinatboller

Squashboller med spinat og kerner

Opskrift på squashboller med spinat og kerner
Denne portion giver 20 boller
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 3 timer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 25 g

    gær

  • 6 dl

    lunken vand

  • 900 g

    hvedemel

  • 50 g

    hørfrø

  • 50 g

    solsikkekerner

  • 1 1/2 tsk

    salt

  • 2 tsk

    sukker

  • 2 spsk

    olivenolie

  • 250 g

    squash, fintrevet og presset fri for væde

  • 100

    d. frisk spinat

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i 4 dl vand og blend spinaten med de sidste 2 dl vand og bland begge dele i en røreskål.
  • Tilsæt salt, sukker, revet squash, olie og kernerne og rør let sammen.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og rør dejen på maskine i godt 10 min. Dejen skal være let klistret.
  • Lad dejen hæve et lunt sted i et par timer.
  • For ca. 20 boller ved hjælp af lidt mel på hænderne, undgå at ælte dem for meget, de fedter hurtigt.
  • Lad bollerne efterhæve på en bageplade i 30 min.
  • Pensl bollerne med et sammenpisket æg og bag dem ved 210 grader alm. ovn i 10-12 min.
  • Lad dem køle af på rist.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)