Asiatisk agurkesalat - Opskrift på nem asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat
Opskrift på nem asiatisk agurkesalat.
Asiatisk agurkesalat - Opskrift på nem asiatisk agurkesalat

Sprød og crunchy asiatisk agurkesalat – virkelig lækker og super nem at lave.
Asiatisk agurkesalat kan laves på ingen tid, 5 minutter så er den klar – og den smager absolut bedst frisklavet.
Skær agurkerne i chunky skiver, og brug helst tynde agurker eller skole agurker, da de har mindre midte.
Bruger du agurker med meget midte, vil jeg anbefale at du skraber kernerne ud – ellers vil vinaigretten hurtigt blive tynd.
Salten fra soyaen vil trække væden ud af agurkerne, derfor vil jeg anbefale at du først blander salat med vinaigrette når agurkesalaten skal serveres.
Asiatisk agurkesalat smager skønt til et stykke stegt eller grillet kylling, som topping på en grøn salat med f.eks. bagt laks, som tilbehør til sprøde forårsruller og lignende.
Jeg kan også bare finde på at lave en portion (eller 1/2 portion), og spise den – alene, uden andet 😉
Den er frisk og sprød, og har den skønneste smag af bl.a. ristet sesam, hvidløg og chili.

Asiatisk agurkesalat - Opskrift på nem asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat

Opskrift på nem asiatisk agurkesalat.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.88 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Asien, Thai
Keyword: Agurkesalat, Asiatisk, Asiatisk salat, Thai karry
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 tynde agurker, i tykke skiver
  • 2 forårsløg, fintsnittet

Asiatisk vinaigrette

  • 1/2 spsk sesam
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk riseddike
  • 1 spsk sesam olie
  • 2 tsk sirup eller honning
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk chiliflager

Sådan gør du

  • Rist sesamfrøene på en tør pande.
  • Bland de varme sesamfrø med de øvrige ingredienser, og rør vinaigretten sammen.
  • Hæld agurker og forårsløg i en skål, hæld vinaigretten over og bland det godt sammen.
    Server straks.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)