Hak løg, persille og peberfrugt fint. Det er vigtigt det er finthakket, eller kan det være svært at samle kødet om spydene.Mas samtidig væden ud af peberfrugterne - gennem et klæde eller grundigt med hænderne.
Bland kødet med de øvrige ingredienser, krydr med salt og friskkværnet peber og ælt det godt sammen.Sæt evt. farsen på køl en halv times tid hvis den er blevet for blød at arbejde med, så er det nemmere at forme spydene.
Del kødet i lige store klumper, og mas det godt sammen.
Stik et fladt grillspyd igennem hver klump, og mas nu kødet ud til en lang og flad pølse på spydet. Brug evt. lidt vand på håndfladen, hvis kødet klistrer til fingrene.Se videoen over opskriften for fremgangsmåde.
Grill spydene over direkte varme, og gerne på en stegeflade. Giv dem et par minutter på hver side - alt efter tykkelse, og lad dem evt. tilberede videre over indirekte varme, til de er tilberedt som ønsket.
Server med f.eks. cremet agurkesalat med yoghurtdressing, fladbrød, bulgursalat, hummus eller lignende.