Go Back
+ servings
Pulled pork pita - Opskrift med kålsalat og urtedressing

Pulled pork pita med kålsalat og urtedressing

Opskrift på lækre pitabrød fyldt med pulled pork, kålsalat og urtedressing.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Kålsalat

  • 1/2

    rød spidskål

  • 1/2

    grøn spidskål

  • 1 stor håndfuld persille

Urtedressing

  • 4 dl

    creme fraiche

  • 2 spsk

    mayonnaise

  • 1 bdt

    persille, finthakket

  • 1 bdt

    purløg, finthakket

  • 2

    syltede agurker, finthakket

  • Salt og peber

  • Lidt citronsaft

Sådan gør du

Kålsalat

  • Fintsnit spidskålen og bland dem i en skål.
  • Hak persillen fint og vend den sammen med kålen. Stil tid side.

Urtedressing

  • Bland creme fraiche og mayonnaise, og rør persille, purløg og syltede agurker ud heri.
  • Smag dressingen til med salt, peber og en smule citron og opbevar den på køl til den skal spises.

Pita med pulledpork

  • Fordel kødet i et ovnfast fad, dæk det med folie og lun det i ovnen ved 120 grader i ca. 20 min.
  • Lun også pita brødene.
  • Fyld pita brødene med rigeligt kål salat, top med pulled pork, urtedressing og de hakkede saltede mandler.