Go Back
+ servings
Pitabrød - Opskrift med tun, hytteost og persilledressing

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing

Opskrift på lækre fyldte pitabrød med en skøn sund tunsalat og cremet persilledressing.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Tunsalat

  • 3 ds

    tun, drænet for væde

  • 300 g

    hytteost

  • 1 stor håndfuld

    spinat, finthakket

  • 3

    forårsløg, fintsnittet

  • 1 bdt

    purløg, finthakket

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • Salt og peber

Persilledressing

  • 4 dl

    creme fraiche

  • 1/2 dl

    mayonnaise

  • 3 spsk

    citronsaft

  • 2 tsk

    dijonsennep

  • 1 stor håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • Salt og peber

Derudover

  • 4

    lækre pitabrød, - prøv denne opskrift på hjemmebagte pitabrød

  • Frisk spinat

  • Salat, f.eks. romaine, crunchita eller lignende

  • 1

    rødløg, skåret i ringe

Sådan gør du

Persilledressing

  • Bland creme fraiche, mayo og dijon.
  • Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl til den skal serveres.

Tusalat

  • Rør tun og hytteost godt sammen.
  • Tilsæt purløg, forårsløg og spinat og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

Pitabrød med tunsalat og persilledressing

  • Lun pitabrødene i ovnen og lad dem køle let af inden de fyldes med masser af salater, tunsalat, rødløg og persilledressing.