Go Back
+ servings
Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Opskrift på Bearnaise Burger

Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Bearnaise Burger med løgkompot

Opskrift på lækker hjemelavet Homestyle Bearnaise - Snasket Bearnaise Burger
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 800 g

    hakket oksekød, formet til 4 bøffer

  • 4

    burgerboller

  • 1/4 iceberg, fintsnittet
  • 8 skiver

    cheddarost

  • 2 dl

    ristede løg, - jeg vil anbefale at lave hjemmelavede ristede løg

  • Salt og peber

Røget løg kompot

  • 1/2 kg

    løg

  • 1/2 dl

    god mørk balsamico

  • 1 spsk

    honning

  • 1/4 dl

    olie

  • Salt og peber

Sådan gør du

Røget løgkompot

  • Pil løgene og skær dem i strimler.
  • Varm lidt olie i en gryde og steg løgene klar ved middel varme, - uden de tager farve.
  • Tilsæt røget paprika, honning og balsamico, krydr med en smule salt og peber, og lad løg kompotten simre ved svag til middel varme til løgene er bløde og karamelliserede, - ca. 30-45 min.,- rør under vejs. Lad løgene hvile ved helt svar varme til de skal serveres.

Burgeren

  • Krydr bøfferne med salt og peber, - og steg eller grill dem til de er tilberedt som ønsket. Sluk for blusset og læg osten på, - 2 skiver på hver.
  • Lun burgerbollerne og bearnaisen, - det er vigtigt bearnaisen er tyk så den bliver i burgeren.
  • Smør underbollen med løgkompot, top med bøffen, og læg derefter en håndfuld iceberg og ristede løg på toppen.
  • Læg et par gode skefulde bearnaise på toppen og slut af med top bollen.