Opskrift på lækre madpandekager med mexicansk krydre kylling og friske grøntsager.Beregn 1-2 madpandekager pr. person, – alt efter hvor meget fyld der kommes i hver.
Hæld alle ingredienserne i en skål, og piske med en håndmixer, til dejen er fri for klumper.Sæt dejen på køl i minimum 30 minutter.
Pisk den let sammen når pandekagerne skal laves, – bare med et piskeris.
Bag pandekagerne ved middel varme, på en pande med lidt smeltet smør eller sprayfedt, – til de er gyldne på begge sider.Læg dem til side, og dæk dem evt. med staniol, så de holder på varmen.Med denne portion vil der være madpandekager til overs, – gem dem til madpakken, eller frys dem ned. Så er der altid til en hurtig portion aftensmad.
Madpandekager med mexicansk kylling
Skær kyllingen i strimler.
Varm en pande op, o steg kyllingen gylden i en sjat olie.
Hæld krydderiet over, og varm det igennem et par minutter.Smag til med salt og peber.
Fyld dine madpandekager med mexicansk krydret kylling, friske grøntsager, avocado, salsa og creme fraiche.