3-4spsknduja - den er stærk, så juster selv mængden
3friske mozzarella eller +300 g revet
2skalotteløg, skåret i ringe
Frisk basilikum
Sådan gør du
Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.*Oftest bruger jeg faktisk en mozzarella blok som jeg river, - de findes i 400 grams pakker i supermarkedet. Den type mozzarella er super til pizza, - da den ikke afgiver væde under bagning.
Del dejen i 4 og rul/tryk dejen ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.*Bruger du hænderne til at trykke pizzadejen ud, kan du med fordel hive lidt i kanterne når fyldet er kommet på, - på den måde får du det rette omfang på pizzaen.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarella ostene ovenpå.
Læg skiver af salami og skalotteløg ovenpå, og top med små klatter af nduja.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.