Pisk æg, olie og krydderierne godt sammen, og krydr med salt og peber.
Vend kyllingen grundigt i æggeblandingen, og vend derefter stykkerne i raspblandingen.
Placer kyllingen i airfryeren, i et enkelt lag, og spray toppen med sprayfedt.
Tilbered dem i ca. 12 minutter ved 200 grader, – Airfryer program.*Kig til stykkerne efter 6-8 minutter, – i nogle Airfryers skal stykkerne vendes for at blive sprøde på begge sider. Husk at sprøjte den nye side med fedtspray, hvis stykkerne vendes.*Tilberedes kyllingen i ovn, - skal de have ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Spray med fedtspray på begge sider, og vend dem halvveejs.
Krydr kyllingen med en smule salt efter tilberedning.*Ønskes kyllingen tilberedt i olie eller i ovn, - så læs fremgangsmåde i introteksten.
Tatarsauce
Bland alle ingredienserne til tatarsaucen, og smag til med salt og peber.*Ønsker du en mere let version af tatarsauce, kan du sagtens erstatte 1 - 1 1/2 dl mayonnaise med creme fraiche. Det gør den mindre fed, og tilfører mere syre.Bruger jeg min tatarsauce som dip foretrækker jeg at gøre som skrevet herunder, da denne så er knap så tung. Bruger jeg dn i en burger, laver jeg den på ren mayonnaise.
Fried chicken burger - Burger med sprød kylling og tatarsauce
Halver burgerbollerne og lun dem i ovnen, Airfryer eller på grillen.
Smør burgerbollerne med tatarsauce, og top underbollen med friske salater, efterfulgt af sprød kylling og evt. syltede rødløg. Luk burgeren med overbollen og server straks.