Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med skinke og champignon
Opskrift på lækre sprøde pizzaer med tomatsauce, skinke og champignong, - og godt med mozzarella.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Dansk, Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
portion
pizzadej - klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
250
g
god italiensk skinke i skiver
200
g
brune champignon, skåret i skiver
2
friske mozzarella
200
g
revet mozzarella
Salt og peber
Evt. frisk oregano eller basilikum til toppen
Sådan gør du
Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel ostene på bundene.
Læg skiver af skinke over, krøl dem gerne lidt sammen, og top derefter med champignon og frisk mozzarella revet i større strimler. ´
Krydr pizzaerne med salt og peber, og bag dem til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Server pizzaerne med lidt frisk basilikum eller frisk oregano på toppen.
Video